Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum aklımda Hyundai Accent Admire 1.5 dizel var. Piyasa da genellikle 1.3 benzinliler var. Buda kafami karıştırıyor sizce almalımıyım admire. almalı isem benzinli mi dizel mi alayim. Not: forma yeni üye oldum konu yanlış yerde ve ya hatalı ise kusura bakmayın. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Piyasa konusunda pek bilgim yok ama son zamanlarda km ile oynama çok bence alacağınız aracı detaylı ekspertiz yaptırıp alın @D@rk34 yardımcı olabilir onda 1.5 crdi admire var
Fiyat konusunda bilginiz var mı ? Arabanın çekişide bir problem var mı ve yakıtı 3 silindir olduğu için çok diyorlar doğru mu ?
88 binde 18 ve temizse bence alınır ama inceletin derim birşeyi olabilir yüksek km deki admire lere o paraları istiyorlar çünkü Sent from my iPad using Tapatalk
Arabanın çekişi iyi ağırlık bindikçe zorlanıyor bana göre bundan çok etkileniyor ama gitmiyor diye birşey yok 82bg araba sonuçta.beklentine göre değişir. En ufak meğilde vites düşürtmez sana Yakıt konusunda evet era lardan bir kıt fazla yakar ama sakin düzgün kullanımda gayet makuldür. Fabrika verileri içinde kalabilirsin. Sana tavsiyem bu arabayı her ustaya elletme zaten birçoğu çekinecektir sadece ustasını bulman gerekecek. Sent from my iPad using Tapatalk
o km fiyat gerçekten çok iyi ama tabi dediğiniz gibiyse... expertız yaptırın mutlaka belki motorda problem falan olabilir ... bende 2 aydır kullanıyorum çok memnunum 3 silindir diye arabayı es geçen arkadaşlar gereksiz tartışma yaratıyor bence hiç kullanmadılar ama kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar... tavsiye ederim..
Araç arıza veriyor mu arkadaşlar sık sık arıza veren aracı almak istemiyorum onunla ugrasacagima herhere yürürüm daha iyi
alacağın araç temiz se pek sıkıntı çıkaracağını sanmam. ama mutlaka expertiz yaptır.. illaki küçük bakımlar olacaktır ama..
Birde şunu eklemek istiyorum dizel admire nin vites oranı dizel era dan daha küçük 3000 devirde 130 yapıyor buda bana uzun yolda sıkıntı yapıyor 4500 devirde 190 da bitirir zaten vitesi 6. Vites istiyor yani Sent from my iPad using Tapatalk