Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent Admire Çizik Giderme Parlatma Boya Koruma

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda tgykya tarafından 24 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

1. tgykya

tgykya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    211
    Ad Soyad:
    Tugay Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Merhaba arkadaşlar aracı aldığım günden beri ha yaptırdım ha yaptıracağım diyordum pasta cila yı araçta çok çizik vardı ve beni rahatsız ediyordu aracı yıkıyordum çizikleri gördükçe moralim bozuluyor keyif almıyordum tatmin olmuyordum temizlikten. ve bu işi yapan kişileri araştırmaya başladım önce sanayi ve çevrelerine gittim herşeyi buradan öğrendim tabi öncelikle. bir çok yere gittim abi pasta cila yapılacak işte yapalım tamam abi diyorlar peki neler yapıyorsunuz aşamalar nedir diyorum pasta cila abi işte diyor. kil demirtozu diyorum onlar ne ki diyor bende direk iyi günler diyip döndüm bir çoğundan sonra forum sponsorlarına ulaştım forum harici bir kaç kişi ye daha ulaştım hepsi işini hakkı ile yapan insanlar ama bir çoğunun fiyatı bana uymadı ve konum olarakta uzak kaldı. sonra bayram bey ile tanıştık dükkan açtım getir bakalım hallederiz dedi gösterdim video çekip aracı anlaştık güzel bi fiyata ha gittim ha gideceğim derken maddi durumdan ötürü. 20.11.2017 gittim. 22.12.2017 de bitti gelip alabilirsin dedi aracı yarın teslim alacağım resimlerini gönderdi bilgilendirdi beni. çıkmayan bazı güneş yanıkları derin çizikler vardı onlara yapacak birşey yok zaten kalacak öyle tamponlar ve bagaj kapağı boyalı ve işlemli zaten ilerde onları boyatacağım geri kalan yer orjinal zaten.kendisinin işleri yoğun olduğu için vakti olmadığı için foruma konusunu açamayabilir diye düşündüm ben açayım kendim paylaşayım sizlere dedim. hangi malzemeleri kullandı filan onları bilmiyorum konu altında sorarsınız. fazlada tanışamadık kendisi ile benimde onunda işleri vardı vaktimiz yoktu artık başka zaman daha iyi bir vakitte çayını içerim. diyeceğim şu ki işini her zaman iyi yapan adamlara yaptırın ben kalkıp bağcılardan esenyurtta gitti isem yaptığı işe güvendiğim içindir.

Bu aracın ilk aldığımdaki hali video çekmiştim isteyen bakabilir buradan.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Kasım 2017
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

mesajınızdaki linki kaldırdım reklam veya kişi yönlendireme yasak eğer nerede yaptırdınız gibi soran olursa özelden paylaşın lütfen

3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,094
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)

Süper olmuş hocam güle güle kullan , dinimiz ''işi ehline veriniz '' der , kanunlarımız '' liyakat sahibine veriniz işi der '' ikisi de aynı şey , bu gün ülkemizde de birçok kişi ehil olmadığı işi yapıyormuş gibi yaptığı içindir ki ülke olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.

4. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Güzel iş yapmış gule güle kullanın

5. tgykya