Öncelikle Merhaba Arkadaş Ben Aracımı Yeni Aldım Citalar Dikiz Aynası Kapı Kollar siya Aracım Mavi Nasıl Boyancağını Bilenler Göstere Bilirm Bazıları Zımparadan Bahsediyor zımparaladıktan sonra mat bir görünüm almazmı ve prüzlü bir yüzey olmaz mı aracım Panjurlara örnek nasıl yapılacağını detay lı şekilde anlatırsanız çok sevinirim:RpS_rolleyes:
Servis 350 tl fiyat isteyince bende gidip aracın boyasından bir tüp sprey doldurttum önce güzel bir maskeleme yapmıştım sonra scoht bright bulaşık süngeri ile bir güzel boyayacağım yerleri zımparaladım daha sonra plastik astarı çekip üzerine itinalı bir şekilde spreyi ileri geri kuruyup bekleyip 3 kat attım iş bitiminde çok hafiften matlık vardı ama ben beğendim güzel olmuştu ha birde aynaları söküp evde rahatça boyadım aynı şekilde ...
sizin zevkiniz siz bilirsiniz ama bence on izgarayi boyamayin. acaip duruyo parlak yada govdeyle ayni renk oldugunda
ben kısaca anlatıyım.. aracının boya kodundan boya bastıracaksın sprey tüpe.. ya hyundai nin kendi servisinden, ya da boyacıdan 20-25 TL karşılığında bastırırsın boyayı.. genelde 300 ml lik tüplerde oluyor spreyler.. plastik astar sprey de 20 TL ye satılıyor 300 ml lik hazır tüpte.. sonra sünger gibi bi zımpara vercekler sana.. aslında zımparanın mantığı pürüzlü yüzeydeki tozu kiri yağı vs. almak.. bir de pürüzsüz bi yüzey elde etmek.. kalın zımpara yaparsan tabi çizik olur.. sen ince zımpara ile zımpara yapacaksın.. bir de maskeleme bandı almayı unutma.. yapılış olarak 1- öncelikle aracını yıka, çamurdan kirden arınmış olsun.. Ve de boya yapacağın alan rüzgarsız ve tozsuz topraksız yer olsun.. yoksa boyaya toz - sinek vs. yapışır.. aslında kapalı alan olsa süper ama rüzgar yoksa da işin görülür.. 2- boya yapacağın yeri maskeleme bandı ile güzelce kapat ve etrafına da gazete kağıdı koy..gazete kağıdını bolca koy.. çünkü spreyi 25-30 cm uzaklıktan sıkacağın için geniş bir alana yayılacaktır 3- zımpara ile güzelce zımparala.. mat bi yüzey olsun boşver, zaten boya atıcaksın.. zımparadan sonra bez ile güzelce sil.. toz ve artık kalmasın 4- astarı güzelce çalkala.. önce 1 kat ince bi tabaka, sonra kuruduktan sonra 1 kat daha ince tabaka at 5- aynı şekilde boyayı da astar gibi 2 kat at.. eğer tek kat atmaya kalkarsan boyayı fazla sıkacağın için akma yapabilirsin.. ve unutmadan 25-30 cm uzaklıktan sıkacaksın.. bırak ilk katta kapanmasın.. 2. katta hatta 3. katta kapatırsın.. illa kapatcam diye boyanın akmasına sebep olma 6- boya kuruyunca bandı ve gazete kağıdını sök.. bi kaç gün arabayı tazikli suda yıkama.. hatta yıkayacaksan ilk yıkaman hortum suyuyla taziksiz ve süngerle olsun.. ve mutlu son
Ben Zaten Parçaları Söküp Yapmak İstiyorum Ve Sizin Dediğiniz İşlemleri Tam Yaparken İşte Çitaları Sökerken Farkettim Çitaların Tırnakları Kırılmış :S Benden Önceki Sahibi Slikonla Tutturmuş Bence Bu Çitalar Çıkma Çita Bu Araçta Önceden Ses Sistemi Teyp Çitaları Boyanmış Bi Şekildeymiş Adam Satarken Bana Hepsini Almış :S
sıkıntı değil.. çıta sökmeye gerek yoktu ama madem söküldü ve kırık olduğunu gördün, yeniden çıta almak durumunda kalıcak gibisin..
kapı yan çıtaları sökmek için, kapı iç döşemelerini sökmek gerekli sanırım öyle değil mi. Tırnaklarını kapı içinden kurtararak çıkarmak gerekiyor.