Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent Admire 2005 Yolda Motoru Durdurması Gaz Yememesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda RuSeN tarafından 22 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. RuSeN

RuSeN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar geçen hafta 110 km lik bir uzun yola gittim gidiş dönüş toplam 300 km yol yaptım.Gidişte hiç bir sorun yoktu gelirken araba yolda kendi kendine stop etti rampada falan da değil ışıklara gelip araba boşa gelince stop ediyordu..Dün Gene aynı Yolu gittim gidşte sorun yok ama dönüşte araba ışıklarda gene stop etti 2 -3 defa biraz zorladım bu seferde yolda tüp bitmiş gibi tekledi benzinde de aynısını yaptı durdu. marşa bastım 3 kere çalştı stop etti sonra birdaha denedim hiç almadı çalışmadı benzinide tüpüde yemedi.yarım saat bekledim düzeldi yola koyuldum 50 km falan gittim gene rampa inişinde stop etti el freni ile durdurdum aracı..Bu araba sadece uzun yolda yaptı bunu boğdurma falan da olsa 2000 ile 3000 deviri sabitledim hep ve düz yolda kırmızı ışıkta yaptı bunu..Rampa inişinde falan stop etmesi de çok tehlikelidir o yüzden acil çözüm bulmam lazım.. Anlayamıyorum Sorun Ne Acaba.. ? Araba 2005 Model accent admire tüplü sıralı değil ama bakımlı da değil kısacası..

2. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sırasız tüplü ?

3. RuSeN

RuSeN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sıralı değil yani

Bu Sayfayı Paylaş