Arkadaşlar Merhaba, Yeni yıla girdiğimizde beyaz renk 2006 model Hyundai Accent Admire 1.5 motor bir araç aldım. 8550km yol yaptım Arabamın genel durumundan memnunum her hangi bir arıza sıkıntı vermedi, yakıtımı opet veya shell den alıyorum. Aracım şuan tam 185,500km de. Aracımın periyodik bakımı zamanı geldi, ancak benden önce ki kişi ağır bakımını ne zaman yaptırdığını bilmiyorum. Sizce ağır bakımını yaptırmak mantıklı olur mu? Veya sağlam bir Hyundai bayine götürüp orada mı yaptırmak gerekir? Çok pahalı tutar mı? Veya sanayide sağlam bir hyundai ustası bulup ona periyodik bakım yaptırmak yeterli olur mu? Ankara'da ikamet ediyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla...
Muratcan Bey, aracınız hayırlı olsun. öncelikle bu kilometrelerde hyundai yetkli servislerinde ağır bakımlar biraz pahalı tutuyor, yetkili servisin de fazladan bir avantajı olmuyor, sadece sizin dediğiniz yerlere işlem uygulanıyor. ancak dışarda değişim yaptırırsanız çok daha uygun fiyata çıkar. aracın önceki sahibinin ne yaptığını hiç bilmiyorsanız bütün kayışları, filtreleri ve yağı değiştirin. parçaları yetkili servise sorun, dışarıda orjinal satanlara göre çok fiyat farkı çıkarsa dışardan da alabilirsiniz.
Arkadaslar mrb 1.5 crdi admira aldim gosterge panelinde yari kontakta abs ve airbag isiklari yanmiyor ve enjektor lanbasida gec sonuyor ama arac calisiyor bana yardim ederseniz tsk ederim