Biraz daha bekleyip air takmayı düşünüyorum , jant kapaklarını söküp tenekelerin etrafına beyaz şerit çeksem mi diye düşünüyorum bu aralar , spoilersız çok boş duruyo ya
dil fena olmamış rüzgarlık yerine düşünülebilir ama , plaka çerçevesi ile stoplar hoşuma gitti bide Hyundai Accent yazısını sök derim akıl vermek gibi olmasın ama kazasız belasız cezasız temiz bi hyundaı maşallah
dil fena olmamış rüzgarlık yerine düşünülebilir ama , plaka çerçevesi ile stoplar hoşuma gitti bide Hyundai Accent yazısını sök derim akıl vermek gibi olmasın ama kazasız belasız cezasız temiz bi hyundaı maşallah
Güle güle kullan hemşerim. Beyaz şeritlerle falan uğraşma derim. Ön tamponda bi ayarsızlık mı var ? Sislerin orjinal sarı olması gerek yoksa beyaz mı ? Yanma odasından gönderildi.
ön tamponu değiştirmiştim bi tırnak sorunu olmuştu oturmamıştı yerine fotoğrafta boşluk var bende çok rahatsız olmuştum ama şimdi çok şükür öyle bi sıkıntı yok sisler orijinal sarı
Forumda koray diye bi arkadaş var lacivert yumurtası var. Birsürü uygulama yapmış. El emeği olursa yapacağın şeyler daha değerli olacak. Yanma odasından gönderildi.
sökmeyi düşünebilirim ama bu seferde bu araç arkadan darbemi almıs boyanms falan derler die sökmedim arkaya sarı renk jdm çeki demiri koyucam çok yakısıyo bu araçlara szde deneyin derim ben
öğrenci olduğum için fazla para ayıramadım bu ara hala tesisatın borçlarını ödüyorum en kısa zamanda inşallah