Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAİ ACCENT 2002 1.3LX MPİ ALT TAKIMLA

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda komiser tarafından 15 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. komiser

komiser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    MERHABALAR 2002 1.3 LX MPİ ARACIM VAR.ON ALT TAKIMLARDAN CUKURLARDAN GECERKEN KUTURTU GELIYOR NORMALDE SUSPANSIYONLARIN CALISMASI BEKLENIRKEN BOYLE BIR SES GELMESI BENI COK RAHATSIZ EDIYOR SERVISE GITTIM USTALARA GOSTERDIM AMA PEK BIRSEY ANLAYAN OLMADIGINDAN HALA SORUN DEVAM ETMEKTE.ACABA SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABILIR.

BU ISTEN ANLAYAN ARKADASLAR ABILER YANITLARLARSA COK MEMNUN OLURUM.

SIMDIDEN TESEKKURLER

SAYGILAR...

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    forumumuzda büyük harfle konu ve msj yazmak kurallara uygun değildir.

Hoşgeldiniz.Anlattığnız sorun sanki amortisör sorunu gibi geldi bana.Yinede detaylı bi şekilde baktırmanız lazım.

3. komiser

komiser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır amartisörlerden kaynaklanmıyor.gösterdiğim ustalar tam olarak anlamadıkları için bende herhangı bır ıslem yaptırmadım.

4. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hyundai servisine bide göster sana aracta yapılması gereken listeyi cıkarsınlar sonucuda net anlarsın benim 100.000 bakımda ön diskler ve balataların degişmesi lazım cok çizilmiş artı frene basıp durmaya yakın kütür kütür ses geliyor

5. komiser

komiser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servise mi yok usta ne servisi allah onların eline düşürmesin en son baskı balatayı değiştireyim diye gittim 200 milyon hesap cıkarmıslardı sonra bende kendıme ıyı bır usta buldum parcayı aldım 50ylt de usta parası verdım toplam 100ü bulmamıstı benımkısı tahmın ettıgım kadarıyla papuclarla alakalı sanırım papuclar eskımıs yada gergı kolları ıle ılgılı ama tam emın degılım sadece aynı sorundan mutevellit arkadaslar var mı dıye sormustum.

6. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    servis şöyle aracı yaptırmaya götürmeyeceksiniz sadece kontrol olarak gittiginizde ücret talet etmediler benden yapılıcakları listelettirdim acil olanları yazdırdım fiyat aldım sonra gidip dışardan parçaları temin ederk degiştirttim yani servise yaptırın demiyorum sadece ön takımdan gelen sesi bulup size yazı olarak iletsinler sizde güvendiginiz ustaya giderek bunları bi kontrol edelim diyin eyer varsa sorun degiştirtirsiniz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

7. komiser

komiser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkur ederım ılgınıze...

Bu Sayfayı Paylaş