Slm arkadaşlar 2001 gls 1.5 mpi , gri renkteki aracıma bugün bi teklif geldi, normalde satmayı düşünmüyordum fakat ısrar edilince fiyat olarak 16.000 tl dedim, 15,500 verirsen alırız dediler, resim yok şu an ama araç tamamıyla orjinal ve sınıfında çok temizi olduğundan şüpheniz olması, ben 2. sahibiyim aracı 2009 da serviste kontrol ettirip aldım ve çok iyi bakıyorum.Km 80000 de. Sizce fiyat nasıl? https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Düşük mü ?
Normalde bende 13-14 diye biliyorum ama aracım satılık olmadığı için, birazda ısrar ettiler illa sat diye, 16 bin dedim 15,500 veririm hemen abi dedi , bende şaşırdım ama, bu arada ben kırıkkaledeyim, sanırım bu sıralar piyasada temiz accent yokmuş hiç burada, ondan 15.500 e kabul ettiler sanırım. Satıyorum o zaman , ama sorun şu ki arabasız kalmayı sevmiyorum ve üzerine en fazla 6 bin daha kredi çekebilirim, yani en fazla 21 bin e bi araba alcam ama geniş kasalı araç bi düşünüyorum o fiyata bulabilir miyim? önerdiğiniz bi araç var mı ? Düzenleyen : !DumaN!