Foruma katıldık ama aracımızı tanıtmadık. Aracı 13750ye aldım. 2001 Beyaz... 110.000 küsür km de. Döşemeler, döş çok iyi durumda. Kaporta durumu; ön iki çamurluk, kaput boyalı. Arka çamurluklarda da boya var. Kaput değişmiş. Düşük hızda olduğunu söyledi satıcı arkadaş artık diğer yerlerdeki intibadan inandık. Şaşelere direklere baktırdım sorunsuz darbesiz işlem dahi yok, kapılarda tavanda boya yok aldım. * Klimalı gayet iyi durumda klima. /4 cam otomatik. * Abs, hava yastığı, elektrikli ayna, far yükseklik ayarı yok, koltuk/direksiyon yükseklik bel ayarı yok. Stepnesi vardı tabiki. Kumho. Normal haline ek olarak; * Sis farı * Alarm ve uzaktan kumanda (Arabanın anahtarınında kumandanında yedeği var) * Aracın üstünde 300TL lik teyp vardı JVC usb falanda çalıştırıyor http://www.ereyon.com.tr/urun/jvc-kd-r411-mp3-calar.aspx * Arkada iki tane Sony hoparlör var 100 tl değerinde yeni * Park sensörü var dijital göstergeli kaliteli bişey garantili faturasını aldım 80liralık. * Üzerinde yepyeni Lassa Snoways 2 Plus kış lastiği var 1 yıllık ama 5000km falan yapmış faturasını da aldım 350ye almışlar * Yanında 4 tanede yazlık Hankook lastiği vardı iyi durumda * Simit lpg var BRC marka sıralı... 2008 / 6. ayda takılmış Ek olarak bakım durumu Araç sahibinden aldığım bilgilere göre; 106500de Yağ, yağ filtresi, Vantilatör ve klima kayışı, ön fren balataları, polen ve hava filtresi değişmiş hafif bakım yeni sayılır. 103000 de baskı balata 109000 de Triger seti, Hidrolik direksiyon kayışı, ,Sol teker bilyası, Rot başları değişmiş, Rot ayarına girmiş. ağır bakımda tam yani. Düzenleyen : PoyrazEfe
biraz fiyat yüksek gibi geldi bana açıkcası... bizim gls 1.5 74 binde... boya kaza değişen yok... motor diri... kaporta diri... tüp YOK... demin konuştuk daha babamla... 13 14 e felan gider dedik kendi kendimize... sizin arabanın kriterine göre bizimkinin 15 i falan rahat görmesi gerekiyor...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif amma ve lakin... Hayırlı ve uğurlu olsun... Milenyum çok keyifli, atik arabadır... İçindekileri gaza bastığında koltuğa yapıştırır...
2001 1.5 gl ve klima + lpg 13750 iyi fiyattir. Temiz aracin 15 e kadar yolu vardir. Yanliz lastik secimi dogru olsun. Adinda yiyeezsiniz. Hayirli olsun
uff araba fiyatları uçmuş ... hayırlı olsun . ben 84000 admire 2004 14400 satmıstım. demmekkı cok ucuza gıtmıs
Açıkcası bakımının tam ve yeni olması tabiki özellikle ağır bakımının. (Bir baskı balata 250 bir triger değişimi en az 150 demek, hafif bakımda öyle en az 100 lira, o da yeni 6000km hafif bakımda istemez araba) Ve de üzerindeki benimde aracı boş bulup daha ucuza alsam taktıracağım ve bana minimum 400-450 liraya malolacak aksesuarların da (kalite bir teyp, kaliteli bir sensör, hoparlörler) mevcut olması da beni almaya itti. Lassa Snoways 2plus'ı da unutmamak gerek Arabaya aldığımdan beri aracı ilk kez gören herkes lastikleri yeni mi aldın diyor. Hem taze 1 yıllık lastik hemde dişleri çok iyi durumda 5000 km falan yapmış zaten.. Düzenleyen : PoyrazEfe