Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent 1.5 dizel kasa

'Accent Forum - Club' forumunda umtglsr tarafından 9 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. umtglsr

umtglsr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    umut gülser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Öncelikle merhaba arkadaşlar size bir konuda fikir danışıp tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ben 2005-2006 model 1.5 dizel accent almayı düşünüyorum aşşagı yukarı baktıgım araçlar 100.000 ile 150.000 arasında kilometrelere sahip bir kaç kişiden bu kasa accentlerin tutulmadığını çünkü 3 silindir oldugunu söylüyolar pek önemsememiştim fakat rektefiyeci bi abim var ona danıştım o motorların sorunlu oldugunu o yuzden yanaşmamam gerektiğini söyledi fakat araç hoşuma gidiyo ve fiyatıda bana uyuyo o yuzden bide burdan daha geniş kitleye danışayım dedim bu aracın sıkıntıları nelerdir ve ne gibi problemler yaşatıyo acaba yardımcı olursanız sevinicem şimdiden teşekkürler.

2. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ne abiler varmış burdaki çoğu kullanan arkadaştan daha iyi biliyolar demekki

3. umtglsr

umtglsr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    umut gülser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ne demek istediniz pek anlamadım açıkcası

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    1.5 admira 3 silindirin bildigim 2 kotu yonu var. Ilk calisma 1-2 sn gec calisiyor digeride stop ederken titremesi. Bunlari sahsen denemedim yine bu sitedeki kullanan arkadaslardan okuduklarim. Ama geneli hep memnun

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. cafer2462

cafer2462 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Cafer Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kullanan arkadaşlar sana bilgi verirler benim dışardan izlenimim bu araç için pek sorun çıkaran bi araç değil yanımdaki bir kaç arkadaşta kullanıyo ayrıca motoru sorun çıkarmıyan bir araç bulursun başka yerinde sorun çıkar bu tamamen şans işi bana göre

6. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bir önceki aracım accent 1.5 admire idi. 2 seneden fazla kullandım kendisini.
    aracın artıları dersek;

ic hacmi geniş (ev taşırken arka koltukları yatırınca sağolsun kamyonet gibi iş yaptı) , parasına göre oldukça fazla donanıma sahip, yol tutuşu iyi, dizel olmasından dolayı hiç bayılmadan yokuş yukarı bile üst vitesi ister, uzun yolda güzel kullanımı var, güvenlik paketlisi vardı bende çelik barları falan vardı, tutulmaz diyorlar ama arabayı öğlen 12 de ilana koydum 2 de satıldı nasıl tutulmuyor anlamadım, bazı parça fiyatları uygun,

eksiler dersek;

motor çok sesli, 1.2.3. viteslerde ve özellikle soğukken acayip ses çıkartıp rahatsız ediyor ısınınca normale dönüyor, araba nazik bir araç bence parçalar sorun çıkarmaya meğilli, ön camdan su alma ve torpido tıkırtısı kronik sorun gibi, emsal dizellere göre bence fazla yakıyor, yol sesi çok alıyor ki araç b sınıfı buna göre normal,

aklıma gelenler bunlar, genel olarak bakarsak araç alınmayacak araç değil, temizini bulursanız bence alın keyifli bir araç..

7. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bu fiyata piyasadaki en iyi araçların kapsamında.

Problemli olarak bildirilen araçlar taksi çıkması ve km si düşünülmüş araçlar, olduğunu düşünüyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

8. umtglsr

umtglsr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    umut gülser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yardımcı olan herkeze teşekkür ediyorum istanbul avrupa yakasında yaşıyorum şehir içi ortalama yakıt tüketimi kaç litre olur acaba ?

9. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tam 17 aydır kullanıyorum.
    - İçi geniş, ferah
    - şahsi görüşüm takipçi sınıfı era lara göre yola daha iyi yayılıyor ve daha çok güven veriyor. (6 sene era kullanmışlığım var)
    - Motor emsallerine göre biraz daha sesli, ama alışınca rahatsızlık vermiyor. Kedi mırıltısı gibi geliyor insana.
    - İçine toz ve su almadı şimdiye kadar.
    - Standart yağ bakımı ve diğer her araçta yapılacak olan bakımları dışında, arıza kaynaklı masrafı olmadı hiç.
    - Sürüşü rahat, çekişi, gücü, yokuş tırmanışı, rampa çıkışı gayet güzel ve tatmin edici. Devirli kullanıldığı takdirde 3 hatta 4.vitesle bile rampa çıkmışlığım vardır.
    - Yakıt sarfiyatı emsallerine göre evet birazcık fazla. o da 1 litre ancak farkeder sanırım. şehir içi 9lt falan yakıyor şu an. Yakın zamanda egzost bakımı yaptırıcam ve 3 ay sonra falan chip yazılım attırmayı düşünüyorum, biraz daha düşecek sanırım. Kredisinin son 2 taksidi kaldı :)
    - İçeriye aldığı ses bence normal, yaşına göre fitil lastik bakımları gerektiği gibi yapılırsa o da rahatsızlık vermez gibi.

Bence alınmayacak kullanılmayacak bir araç değil. İnşallah hayırlısı olsun vereceğiniz karar sizin için.

Bu Sayfayı Paylaş