ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ARAÇ HİÇ Bİ SIKINTI YOKKEN TEKLEME YAPTI , Bİ SÜRE İLERLEDİM , DURDUKTAN SONRA STOP ETTİM , TEKRAR ÇALIŞTIRDIM ARAÇ H HAREKET ETMEDİ , Bİ ŞEKİLDE VURDURDUK BENZİNDE ZORLADA OLSA Bİ SÜRE GİTTİK , ARAÇTAN YANIL KOKUSU GELDİ DURDUK VE KAPUTU AÇTIĞIMIZDA ALT KATALİZÖRÜN ORASI KÖMÜR ATEŞİ GİBİ YANIYORDU , egzozdan DUMAN GELİYORDU VE AKÜNÜN ÜSTÜNDE HAFİF SU VARDI SORUN NEYDEN KAYNAKLI OLABİLİR
mesajları komple büyük harfle yazmayın. araç conta yakmış, motora hasar vermişsiniz, ne kadar hasar verdiğiniz ancak motor açılınca ortaya çıkar.
buradan ancak tahminde bulunuruz. aracınız susuz kalıp yatak sarmış olabilir. bu durumda rektefiye gerekir.
Şu an çalısmıyor mu araç? Yağ ve su olsada yağ pompası ya da devirdaim bozulmuş ve motora zarar vermiş olabilir.
geçmiş olsun inşallah masrafsız sıkıntısız geçici bir sıkıntıdır yaşadığınız durum, gelişmeleri ve çözümü buradan paylaşırsanız ileride sizinle aynı durumu yaşayacak arkadaşlar için bir fikir olur en azından.
araç aküyü değiştirince çalıştı usta hemen motoru indirdi hiçbişey anlamadım , yok sekman atılcak yok krankına bakılacak yok pistonlar ben hiçbirşey anlamadım , araç aküyü değiştirdi çalıştı ama egzozda patırtı vardı ama ileri geri falan gidiyordu ben çkeiciyle götürdüm ama 3-4 bin lira masrafı var diyor ben hiçbirşey anlayamadım
inşaAllah Allah razi olsun valla %70 motor yapılacakmış 30 unu kurtarıyomuş anca 3-4bin lira masrafı varmış hayır dün düpdüzgün araba kwndi kendine stop etti vurdurdk çalıştırdık 2-3 km gittik gitmedik bıraktık 3-5 binliralık nasıl bi zarar vermiş olabilirim ben bu araca aklım almıyor , usta mı sıkıntılı dolandırıcı yoksa cidden bu araba bütün motoru nasıl yer anlam veremiyorum çünkü motoru mükemmel bir arabaydı yağ yakma su eksiltme tık ses yoktu
2 3 km lik seyriniz de hararette oynama olmadı mı ? Yami yükselme olmadı mı. Daha önce conta yakan biri olarak soruyorum.. conta yandığında araç çalışır zaten ama patırtılı tırıltılı ve rolanti dalgalı çalışır. Min 2 bin masrafınız olur en iyi ihtimalle. Piyasa şartları ağır..