Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai 2008 era team içeri gelen koku??

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kmesut39 tarafından 3 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. kmesut39

kmesut39 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai era 1.4 team 2008 model aracımda zaman zaman özellikle rampa çıkarken ve araba doluyken içeriye yanık kokusu geliyor sanki motor ısısını ve kokusunu arabanın içerisine veriyor ,böyle bir problemle karşılaşan varmı ??Aracım 14 aylık ve 7500 km de..

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu km den sonra yapmaması lazım. ilk zamanlar kablo aksamı (ilk kullanılan bütün elektronik cihaz çıkarır bu kokuyu malum)ve katalitik konvertörden koku gelir(ayağınız gaz-debriyaj dengesine alışana kadar ve ilk kullanımda). fazla düşük vitesle rampa çıkmaya çalışıp gaza çok mu basıyorsun fazla giden yakıt konvertörde yanar ve koku yapar. o parçayı yakarsan çok para diye biliyorum. orada yanan atık benzinler nadirende olsa orayı delebiliyormuş. aşırı ısıdan.

3. kmesut39

kmesut39 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fazla düşük vitesle çıkmıyorum ve katalitik konvertörden böyle bir kokunun arabanın içine gelmesi çok tuhaf.Dedğiniz gibi ilk aylarda yeni arabanın koku yapması normal fakat benim araç epey eskidi kablo kokusundan çok sanki motor veya baskı balata kokusu gibi ve her zaman da yapmıyor ama era ların yalıtımı bence çok kötü çünkü dışardaki en ufak bir kokuyu hemen içeriye alıyor. galiba servise bi baktıracağım gibi....

4. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bencede hiç uğraşma aracın garantide götür baksınlar dediğin şey baskı balata kokusuna benziyor biran önce götürmende fayda var

5. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    düğmeye basıp iç sirkülasyona geçtiğimizde kesinlikle dışardan koku filan almıyor. ilk bir hafta egsoz kokusu gelebilir boyaları yanıyor ama onun dşında devam eden koku normal değil.aracınızın altını bir kontrol edin ve fitillerinize göz atın derim.

benim aracım 2006 acaba daha sonrakilerde izolasyonudamı eksilttiler ya da kaliteyi düşürdüler ne dersiniz.

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    izolasyon kesinlikle oldukça iyi. aracın plastiğide ses yapmasa ah..

şehir merkezine gidince hava kirliliğinden havalandırmayı açamıyorum. malum dışarının pis havası içeri giriyor. kapatsak yada iç sirkülasyona geçsek bu seferde camda buğu önümüzü göremiyoruz.

artık o pis kokuyu çekmek zorunda kalıyoruz kış aylarında.

7. Misafir

Misafir Guest

Haftasonu iki araba Fethi Paşa korusuna çıktık dik bir yokuş. Biri benim dizel era diğeri Citroen xantia. Citroen deki arkadaş baskı balatayı yaktı araçta yüklü. Kaloriferim açıktı içeri bi yanık kokusu geldi. Yuh dedim yaktık baskı balatayı. Sonra indik araçlardan birde baktımki koku Citroenden geliyor. Yine yuh dedim nerden çekti o kokuyu.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

8. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    polen filtresi bir nebze olsun dış kokuyu hafifletiyor bence. engellemiyor ama hafiflettiği kesin.

9. kmesut39

kmesut39 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet dışardaki kokuyu müthiş bir şekilde içeriye alıyor.Bence arabanın izalasyonu kötü .iyi olmadığı kesin.

10. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar istediğiniz arabaya binin havalandırma yada klimada iç sirkülasyon tuşuna basmazsanız, klimayı açmasanız bile her araba içeri hava alır. en azından bindiğim her araba alıyordu. iç sirkülasyona basmadan hava kirliliği olan bir yerde gidin bakalım içeri nasıl koku gelecek. hatta göğüsteki havalandırma deliklerinden çok az hava geldiğini elinizle hissedebilirsiniz.içeri hava grmesin diyorsanız basın iç.sirkülasyon düğmesine.

birde izolasyon denince içeri giren tekerlek sesi, dış gürültüvs akla gelir daha çok, hava değil.
    Düzenleyen : mdx78

Bu Sayfayı Paylaş