Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai 2008 accent are team abs aküsü bitti ?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda forumcu3 tarafından 30 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. forumcu3

forumcu3 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aksam aracı calıstıramadım. Maalesef vurdurarak calıstırmak zorunda kaldım :((((

aksam saatinde ilk buldugum elektrikciden inci 60 amper formul a denilen aku almak zorunda kaldım. kapalı kutuydu garantili .. akü konusunda hiç bir bilgi yoktu o yuzden usta ne soylediyse kafa salladım. Fiyat olarak da 130 tl verdim acaba yanlışmı yaptım baska carem yoktu gece basıma geldiginden . bu konuda fikirleriniz nedir?

Birde usta 4-5 sene olmus aku bittik bir akü bosalmamıs dedi plaklar kopmus sartda olmaz dedi o yuzden degiştirdim....

Bir akunun ömrü ne kadardır . almıs oldugum akü nü yeni mi eski mi oldugunu nasıl anlarım aksam karanlıgında olugundan pek fazla göremedim?

2. 59 ZZ 823

59 ZZ 823 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Yücel Özgür
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    İnci İyi Aküdür Akünn Üstünde bi Sefaf Bölge War orayı elinizde Gölge yaparak Bakın Yeşil Olması Gerekir

3. canbula

canbula Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Bora Canbula
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hocam 2008 model arabada yeni akü değiştiriyorsan senin akünün ömrü zirve yapmış demektir..bugüne kadar aldığım bütün aküler 3 yılı zor doldurdular..genelde soğuk havayı görünce gümlerler..araba da otomatik vites olunca tadından yenmez :)

4. Furkan

Furkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Furkan BİLDİK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hyundai accent admire crdi 2006 model arabam var 6.5 yıl akü dayandı :)

5. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    benim 4 sene oldu üstelik çok yatan bir araç yine de sapasağlam akü, bence erken bitmiş daha fazla dayanması lazım tabi ekstra ses tesisatı falan yoksa. marka olarak inci iyidir fakat mutlu en iyisi çok fark yok arasında. şunu da söyleyim yeni nesil araçları kesinlikle vurdurarak çalıştırmayın büyük sıkıntı çıkarabilir şansınıza birşey olmamış

Furkan bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş