arkadaşlar araba arayışım bugun itibariyle bitti 99 model 1,5 beyaz accentimi 11300 tl ye almış bulunmaktayım 2 3 parçada boya var teste soktum motor fren vites vs iyi durumda dediler araba hoşuma gitti şimdi yağ yağ filtresi hava filtresi gibi bakımlarını yaptıracağım trigeri değiştirteceğim ankarada yönlendirebileceğiniz ustalar varsa yazarmısınız ?
Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun.Kesinlikle şaşmayacağınız bir usta söyleyim Aydınlar Oto Osman Usta Adem Usta var işçilikleri de fiyatları da 10 numara.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Emre tarifi vermiş gitmek isterseniz beni arayın yardımcı olayım hayırlı uğurlu olsun inş o fiyata lpg mevcuttur
mustafa bey lpg mevcut bir de yedek anahtar yokmuş nasıl kopyalatacağım sustalı alarmın içine de koyulması lazım Düzenleyen : hasanmustafa
Nerede oturuduğunuz bilmiyorum Batıkent carrefour avmde otopark katında anahtarcı var çok kolay 50-80tl arası fiyatlara uyguluyorlar merkezi kilit dahil chipe işlemesini yapıyorlar size uygun olan yeri bulabiliriz triger konusunda yani motor konusunda sasmazdan baska yere gitme bizim ustalarımız var osman ve adem usta Aydınlar Hyundai