Arkadaşlar merhaba, hyundai admire aracım var 1.6 satıp hyundai era 1.4 benzinli alıyım diyorum. Era larda 1.4 motor nasıldır? Çekiş vs . Tavsiye alabilirmiyim
Ben kullandım gayet iyiydi hem era hem de blue ama bu goreceli bir konu kullanip oyle almanizi tavsiye ederim
Bütce uygunsa 1.4 yerine 1.6 tavsiye ederim.Şahsen tam bağımsız süspansiyonu birakip gecmezdim.tabi genişlik ve teknoloji farkini da gözardi etmemek gerek.Tercihe kalmış.Tanidik birinde varsa sürüş yapıp kendiniz gözlemleyin.Performans olarak fark ozellikle rampada hissedilecektir.Ben sahsen 1.6 admiremi değiştirmeyi dahi düşünmedim bugune kadar.Allahta değiştirtmesin...Gayet memnunum.
1.6 bende öneririm .Daha yüksek tork değişken zamanlı subap zamanlaması ile daha perfonmanslı. 1.4'e göre
Bende yaklaşık 1 yıldır 1.4 kullanıyorum ve kesinlikle performansı gayet yeterli. Hem rahat ve ekonomik bir araba hemde bana göre diğer arabalarda olan bir sürü sensör ve elektronik sistemlerin olmadığı manuel düz mantık bir araba. O tıp her yeri sensör ve elektronik donanım dolu arabalar bana göre hep sorun çıkarıyor ve genelde bu sorunlar hep maddi ve manevi ağır sonuçlar doğuruyor. Bu eralar yakıtı koy bakımını yap rahatına bak denebilir bir araba. Ülkemiz şartlarına gayet uygun