29 Ekim Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai 1.3 Lx Almayı Düşünüyorum

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda yasin0606 tarafından 17 Ekim 2025 tarihinde açılan konu

1. yasin0606

yasin0606 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Yasin Şentürk
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar 2002 1.3 lx 247 binde klimalı araçvar almayı düşünüyorum olan arkadaşlar memnunmusunuz çekişi avantajı dezavantajı nedir yardımlarınızı tavsiye lerinizi bekliyorum

2. sefakirmit

sefakirmit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    107
    Ad Soyad:
    sefa kırmıt
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    ne beklediğinize göre değişir ancak genel olarak az yakan masraf çıkarmayan parasının fazlasıyla karşılığını veren sınıfında konforlu bir araçtır. performans olarakta sınıfının iyilerindendir.

Vernaccent bunu beğendi.
  3. MuRaT_CaN_06

MuRaT_CaN_06 Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Murat ÖRNEK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Bence turbolu bile olsa 1.3 lerden uzak dur. Çünkü bende 11 sene Skoda Forman vardı çekiş hantallığı her 3 ayda bir mutlaka sanayi yolu görünmesi bıkkınlık vermişti. 1.3 ler sadece turbolu Doblo veya Fiorino gibi araçlarda alınır. Turbosuz 1.3 kesinlikle alınmaz 2 yıl veya daha uzun süreli kullanım için

Vernaccent bunu beğendi.
  4. Vernaccent

Vernaccent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    507
    Ad Soyad:
    Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Accentin bu kasası güzeldir. Küçük bir araç. Çokça atıp tutanı da vardır. Dobloyla Accentler çok çok farklı. Hazır Dobloya değinilmişken yazayım dedim. Doblonun üçüncü 2010-2015 kasası kamyonet gibi cüsseli bir araç. Otomatik vitesli versiyonu da çokça kötüleniyor. Yine de kilometre yapmış araçlar. Dobloları beğeniyorum. Bence bu kasası hiç eskimeyecek bir tasarıma sahip. Accent milenyumun otomatiği gayet yerinde bence. Yıllara meydan okumuş gibi bir araç modeli bence. Tasarımı da hiç eskimeyecek gibi duruyor.

5. sefakirmit

sefakirmit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    107
    Ad Soyad:
    sefa kırmıt
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    hocam dediğim gibi araçtan beklentisine göre değişir ancak sizin bahsettiğiniz skodalar eski nesil bir motora sahip 1.3, milenyum kasalarda ki 1.3 ler enjeksiyonlu 12 valve motora sahip ve sınıfında gayet performanslı otomatikleri de sıkıntısız. ezbere ithamlarda bulunmayalım. hacim düşüklüğü kötülenecek bir durum değil, ne aradığına bağlı elbette...

Vernaccent bunu beğendi.
  6. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,479
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bu araba ile o bir değil lütfen. Formanın/ favorit'in ne olduğu gayet iyi bilirim.

Yakınımda var. Motor mu yapılmadı , radyatör kaç sefer elden geçti , üst kapak rektefiye mi görmedi conta mı yakmadı . (Hurdalığa gitmesi gerekiyor da)

Hyundai'inin motor üretim kalitesi ve tecrübesi ile yapılmış 1.3 çok farklıdır.

Olay mühendislikte ... Skodayı 94'te Almanlar almasaydı adı kalmazdı şimdiye

Vernaccent bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş