Merhaba arkadaşlar hyundaı aılesıne yenı katıldım 2006 model 1.3 accent admıra (benzın+lpg) kullanıyorum sabahları tek marsta alması ımkansız aırbag lambasının sonmesını bekleyım oyle marsa basıyorum fakat calısmıyor. akuyu olçturdum normal cıktı motor ustasına goturdum deponun oradakı benzın pompasının degısmesı gerektıgını soyledı orjınalı ıle degıstırdık fakat ertesı sabah yıne aynı problemle karsılastım arac nedendır bılmıyorum ama dızel gıbı calısıyor. bılenınız varmı yada bu sorunla daha once karsılasan yardımcı olabılırse cok sevınırım.
Ayni sorun benim arabada da vardi 1.3 admire yalniz benimki atiker belki isinize yarar biraz uzun olacak ama benim lpg enjektör memeleri 1.8mm idi 1.5 mm ile değistirdim aracin eksi kutup basini sokup 5 dakika bekledikten sonra kontaği acip 20 saniye frene bas kontaği kapat aku kutup basini tak olduğun yerde araci bilgisayara bağlat regulator basincini 1.20 bar yaptir sonra hiç bir ayarini değistirmeden birebir kalibrasyon ayari yaptir benzini de yarim deponun altina dusurme sorun kalmaz ben bu şekilde çözdüm ustamin tup beynindendir israrna rağmen 30tl ye maloldu umarim sizde çözersiniz...