hyundai lx 1998 model arabam var sol ön kapı kilidi hariç diğer kapı kilitleri otomatik kapanmıyor bu sorun nasıl hallederim şimdiden teşekkürler
oncelıkle aramıza hos geldınız tanısma bolumunede beklerız... arızanızla ılgılı bı elektrıkcı yada kılıtcıye basvurmanız gerekecek
aynı sorun benim araç ta da oldu. merkezi kilit motoru arıza yaptığı için değişti sorun çözüldü, merkezi kilit ön sol kapı içerisinde yer alıyor, genel de nemden dolayı bozuluyormuş.
1. Merkezi kilit motoru hatası. 50 tl lik bir fiyatı vardır 20 tl de işçilik alınır. 2. kablolarda kırılmadan dolayı diğer tarafa dc akım gitmiyordur.
benim aracımda alarmla tüm kapılar kapanıyo ama şoför kapısından kilitlediğimde tüm kapılar kiltlenmiyo.aracım milenyum kasa.sorun merkezi kilit motorunda desem alarmla hepsini kapatıyo ama.
cevap gelirmi diye bekliyorum o yüzden konuyu hortlattım.alarmla 4 kapı kapanıyo ama şoför kapısından kilitlediğimde hepsi kapanmıyo sadece ön kapı kapanıyo.bilmem neden
Orjinalini yazan: aduranevren000 hyundai lx 1998 model arabam var sol ön kapı kilidi hariç diğer kapı kilitleri otomatik kapanmıyor bu sorun nasıl hallederim şimdiden teşekkürler 1. Merkezi kilit motoru hatası. 50 tl lik bir fiyatı vardır 20 tl de işçilik alınır. 2. kablolarda kırılmadan dolayı diğer tarafa dc akım gitmiyordur üstte yazıyor cevabı nedenleri.Konuyu iyi okuyun