Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyndai accent acill....lütfen okuyun

'Accent Forum - Club' forumunda geceden tarafından 4 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm..öncelikle konuyu yanlış yre açtıysam çok özür diliyorum ama çok acil yanıta ihtiyacım var...

accent crdi dizel 2006 araç aldım 20 gün önce 2002 clio ile takas yaptım galericide..verdigim clio iyi durumda degldi ..hydai de baktırmadım galericiye güvenerek..yalış yaptım işte..aldıktamn 20 gün son raa tesadüfen baktırdım arac arka tafartan vurmuşlar arka kaput sag arka çamurluk ve arka paneli degişmiş...galerici ile konuştum önce inkar eder gibi oldu sonra baktırdıgım servis var vs konuşunca.. yinede kabullenmedi 20 gün geçmiş dedi...
    şimdi benim galeriye clio ile beraber 1200 ytl verdim nakitve 3000 ytl de senet yaptım...bu arcı geri ver biz satmaı bekler paranı alırsın ama o sıradada clio nun satışını ver diyoo.bunu kesinlikle kabul etmedimm...sizce ne yapayım bu arka taraftaki vurma aracı satarken aracımın degerini çokmu düşürür sizce yoksa fazla önemi yokmudur önde hiç bişey yok ..
    birde kabul etmesemde galerici bendeki hydai baglatsa o anda bende clio yu baglatsam benim verdigim para ve yaptıgım senet ne olur aramızda iki araç içinde sözleşme var..
    arkadaşlar allah rızası için bi fikir verin ne yaapmalıyım....eger bi fikri olan arakadş varsa telimide yazım beni çaldırsın arqar anlatırım..tabi tel vermek yasak degilse...0538 656 4226 acil bekliyoum arkadaşlar

2. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Öncelikle hayırlı olsun ya da geçmiş olsun demeliyim. Zor bir durum gerçekten ama panik yapmaya gerek yok. Verdiğiniz bilgilerden Hyundai'nin tam olarak nasıl bir araba olduğunu anlamak ve yorum yapmak çok doğru olmaz. Accent 2006 dizel, kaç km de, Clio kaç model, kaç km de, onun hasar durumu nedir? Bunları bilmek lazım ki, iki aracı kıyaslama imkanı olsun. Hasarsız bir araca göre elbette hasarlı bir aracın değeri daha düşüktür.Ama bu hasar aracın şasesini bozmamışsa, motora ulaşmadıysa (hasar arkada sizde) ve binmek için alıyorsanız bunlar çokta önemli değil.
    Aracı almadan önce computeste sokmak gerekiyor. Tam olarak aracın durumu ancak böyle öğrenilebilinir. Computestten sonra bu aracı almak isteyip istemediğinize siz karar vereceksiniz. Almaya karar verirseniz sorun yok. Ama almayacak olursanız, galeriyle fazlaca sürtüşmeye girmeden haklarınızı azami ölçüde korumaya çalışarak anlaşma yolunu tercih etmenizi öneririm nacizane.

(Not: Bir atasözü derki: "Güvenmek iyidir, fakat kontrol etmek daha iyidir.)

Düzenleyen : EraCan

3. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    sizin clio satılmış mı yoksa galerici kendi adına mı satışı alacak??

4. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum sagol..yanlız verdigim clio zamanında büyük hasar lar almış bi araba bu aldıgım hyndai 99 binde dizel arkadan çarpmanın etkisi ile sanırım ön kaputa boya olmuş ama motor veya başka bşeyde yok önde şaselerde filan arkada var yanlızca arka panel dediigi yeer degişmiş arka kaput ve sag arka çamurluk degişmiş ilerde satarken çok fazla bi sıkıntı yaparmı alıcılar için arkadan vurmuşlar diye alan olmaz korkusu var birazda

5. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    clio satılmış başkasına o da satışı bekliyo ben bu arkadan çarp maolayına takılı kaldım önde saşelerde bişey yok....ilerde satarken çok fala sıkıntı olurmu bilemem işte....

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    işte bu yüzden galericiden uzak durmak lazım. %99.999u böyle işte. tefelicilik yapan adama ne iş yapıcan ne selam vericen. Aracı ilerde satarken pek sorun olmaz. İlerde satarken hasarlı olmadıgını ve alıcıda daha sonra ögrenirse ozamn sorun olur. Onun dısında aracı satarken arkadan hasar almıs diye satarken bile cok buyuk sorun olmaz. Fakat, hasarsız araba gibide rahat satamazsınız.

Ayrıca, bence km i de kontrol ettirmenizde fayda var. Bu galericilerden bu da beklenir.

7. Ümit Zengin

Ümit Zengin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit zengin
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Değişmiş İşte Kazalı Olsa Ne Olacak...Bu Kazalı Vesvesesinide Galericiler Çıkardı Zaten...Takmayın Araç Sağlamsa Size Göre Sorun Yok..Daha Yeni Almışınız Satmayı Düşünüyorsunuz Binin Kullanın Önce Bir..En Başta Daha Pes Etmişsinizhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    İster galerici olsun ister elden olsun işini kontrollu yaptın mı sorun yok para bende mal onda ister verir ister vermez sonuçta çekersin servisine alırsın raporunu bakarsın adam yok servise götürmeyelim derse vardır bi bit yenigi sonuçta istanbul burası havasıda suyuda bulanık ..

bu arada geçmiş olsun

2006 admire yi kaç para dedi ?
    sizin clio ya kaç para söyledi ?

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Aynen Abi Okul Bitsin Gidecem Buralardan..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üstad haklısın hata bende insanlara güvenmemek lazım herkesi kendimiz gibi biliyoruz ben aracımda ne varsa söyledim clio yu yani ama o söylemedi deseydi ona göre alırdım...birde benim verdgim clio yu eldende veremedim kimseye onun çok agır hasarları olmuştu zamanınsa..birazda çaresiz katlandım galercye....
    bu arada 2002 lpg clio yu 10500 hyndai 14500 aldım

12. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş haklısın da işte satarken clio çok sıkıntı yaşadıım... şimdi bunu satarkende herkes sorcak degişen varmı vs işte ama allahtan ön tafrafta bişey yok şase lerde ozaman kötü idi

13. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Fiyat 2006 model admire için uygun sonuçta istanbul gibi bir yerde kazasız araba bulmak biraz zor kıyısında köşesinde mutlaka hasarı vardır güvendiginiz tamirci varsa sorun olmaz diyorsa bence kullanın gitsin derim

galerici bu sonuçta sattım der satışını ver der işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapar hepsi böyle değildir bununda altını çizerim ama mantık olarak adam sattım der alan düşünsün diyebilir
    eğer içinize sinicekse bilindik bir tamirciye gösterin veya sanırım serviste 50 tl verin seceresini çıkarsınlar bundan sonra bir karar verirsiniz

14. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bahsettiginiz bence cok buyuk bir kaza degil. Saselerde ve direklerde birsey yoksa gonul rahatligiyla binebilirsiniz. Istanbul'un trafiginde siz dikkatli olsaniz da gelip arkadan carparlar. Her malin alicisi vardir kaldi ki bu buyuk bir kaza degil.

15. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    verdiğiniz clio'nun daha kötü olduğunu ve öyle yada böyle sattığınızı söylüyorsunuz aslında cevabı siz veriyorsunuz.. bu araç o araca göre daha iyi madem ondan daha iyi satarsınız binin hayırlısı olsun..

Düzenleyen : ukalaboy

16. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar sagolun yorumlar için çok yardımcı oldunuz teşekkrler

17. sargonnas

sargonnas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ağır hasarlı dediğiniz clio yu vermişsiniz ya bence siz ona dua edin :) arkadan yemişse yemiş ne olacak yani araç sağlamsa bence hiç problem yok!

benim oto sanayide arkadaşlarım var dediklerini size aynen yazıyorum (bunlar turbo yapan bir firma kaportacı ve boyacı)

"Araçlar kaza yaptıktan sonra parçaları orjinali ile değiştirilmişse sorun olmaz, aracın kazası şasiyi yamultup çektirilmiş bir şasi ise problem gelecekte olabilir." Boya konusunda söylenenler "Aracı alırken komple boyalı ibaresini görüyorsanız ne mutlu size eğer araç şasisinde problem yoksa sizin için boyanmış tertemiz araç" Motor konusundada aynı şeyler söylenir.

Hepsinin birleştiği noktayı ve kendilerinin bile alıştığı tek konuyu size söylüyeyim. ARAÇ KAZALI ORASI DEĞİŞMİŞ BURASI DEĞİŞMİŞ! bu tamamen araç fiyatını öldürmek için yapılan bir satış stratejisi hepsi bu fikirde birleşir.

Bence araca iyice bir baktırın bir problem yoksa gönül rahatlığıyla binin :)

Umarım yardımcı olmuşumdur...

18. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    aynen katılıyorum. madem sizin clio çok kötüydü hiiç kafanıza takmayın derim ben. aracın yürüyeni mekaniği motoru sağlamsa boya değişen olmuş nolacak! bir de 2006 model için iyi bir fiyat ve sizin araç için de güzel para vermiş galerici. clio ya kimse dönüp bakmıyor artık..

bir yetkili servise götürün güle güle bininn bence...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

19. geceden

geceden Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar clio gerçekten çok kötü idi aslında görünüş olarak güzeldi ama araba zamanında pert olmuş bi araçtı bende tam olarak bilmeden aldım sözde bi arkadaşıma güvenerek sag tafartan bi vuruk diye ama sonradan çıktı zamanla ben satarken bile klima borusu çatlamıştı klimanın fanına kadar girmiş megerse araç...rolanti motru bozuktu ön takım debryj seti triger gerekyodu gerçekten çok sorun yaşamıştı...bu araç ona göre çok daha iyi ama isterdimki onlarda olmasın ama işte clio yu elden çıkarmaktı birazda amacım artık hayırlısı allah kaza bele vermesin artık yapacak bişey yok

20. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba Sonuçta sizde orjinal bir araç vermemişsiniz.Amaç clioyu elden çıkarmak ti diyorsunuz. Ozaman araçtaki kazanın ne önemi var

Bu Sayfayı Paylaş