Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hydundai Accent Era ama Hangisi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda umit74 tarafından 22 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaslar

foruma yeni uye oldum ve ilk mesajimi atayim dedim. Allah nasip ederse Accent Era almak istiyorum. Fakat model konusunda kararsiz kaldim. Sizce tecrubeli arkadaslarim hangi modelini tavsiye edecekler.

<DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.4 TEAM ABS
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.6 TEAM ABS

<DIV style="PADDING-LEFT: 20px">1.5 CRDi-VGT TEAM ABS
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px"> simdi 1.4 alip fabrika lpg mi alalim ? yoksa 1.6 yada 1.5 dizel mi ? ben fiyatlar dusmusken 0 almayi dusunuyorum. fakat bircok bayi su anda arac olmadigini nisanda gelecegini ve onlarinda zamli olacagini soyluyor. Aslina bakarsaniz birde chevrolet aveo birde lacetti var onlari almayi deger mi? yoksa accent eradan sasmamali mi ?
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">lutfen bana bu konuda yardimci olun. hangisini almak lazim ?
    <DIV style="PADDING-LEFT: 20px">https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

2. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    performans ve yakıt tasarrufu diyorsan 1.5 dizel al.çünkü çok güçlü bir araba. ama ben arabaya az biniyorum yakıtı dert etmem diyorsan tabiki 1.6 veya 1.4 al.

ayrıca hyundailer chevroleden daha seri ve az yakan araçlardır.
    tabi aynı motor hacminde karşılaştırırsan.

ayrıca hyundainin yedek parçası tofaş gibi boldur.
    ama chevroletin yedek parçası anca serviste olur. çünkü samsunda sadece serviste parça var.

3. blackmagic77

blackmagic77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era aveo'yagöre çok daha geniş bir araç hem bagaj hem iç mekan olarak (lavetti hiç binmediğim için birşey söyleyemeyeceğim)

eralara gelince sakın 1.4 alma (yokuşlarda çok can sıkıyor) 1.6 veya 1.5crdi al ikiside güzel hatta farkı verip (gücün yetiyorsa) select alabilirsen çok güzel içine siner sanırım

son kararını vermeden önce ikisinde de bayiye gidip test sürüşü yap öyle al
    şimdiden hayırlı olsun..................

4. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilgi ve cevap icin tesekkur ederim. arabayi ise giderken birde hafta sonlari ailemle gezmeye gitmek icin kullanacagim.

peki team select vs. bunlardan hansini secmeli ? dizeller sorun cikartmaz degil mi?

5. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    valla ben sıfır era dizel alacaktım sonra gittim admira aldım. çünkü maddi durum elvermedi. şimdiki ötv indirimi olsaydı direk era dizel alırdım.
    era dizeli test ettim deli gibi yola gidiyor.sınıfında bence en seri araba era dizel(110 ps)

6. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    maddi olarak ayırdığın miktar yeterliyse select almanı tavsiye ederim. benzinli alırsan 1.6 yı tavsiye ederim. selectte ekstra dijital bilgi ekranı, yolcu hava yastığı, dijital klima var. ayrıca ön arka kol dayama, bardaklık, harita lambası gibi güzel ayrıntılar da var. bu özellikleri kullanırım hoş olur dersen select düşünebilirsin. dizel hakkında kullanan arkadaşların fikir vermeleri uygun olur. aveo yerine erayı tercih etmeni son kez tavsiye ederim.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : ebola32

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bence 1.6 benzinli ama tüp olmıycak...yok tüpsüz olmaz derseniz dizel derim..

8. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ekonomi istiyorsan 1.6'dan veya 1.5'ten şaşma bence. 1.4'te daha çok gaza asılmak zorunda kalacak ve 1.6'dan bile fazla yakacaksın. Ama tavsiyem 1.5. Köpek gibi gidiyor walla... Heleki yokuş yukarı vites büyütüyorsun düşün artık. Yalnız kalkışlarda araca hakim olman lazım. Gaza fazla dokunmanla aracı rahatlıkla izinden saptırabilirsin...

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ha ayrıca bide süspansiyona dikkat et. Fazlasıyla zıplatır ve gürültüsü fazladır. Sıfır araç değilde 2. el biniyormuşsun gibi hissettirebilir. Test araçları tabi daha düzgündür büyük ihtimalle. Bide araç içerisinde biraz fazla tıkırtı oluyor. Yani eksileride var. Alırsan mutlaka lastikleri Michelin iste. Brigstone veya Pirelli sert olduğu için zıplama iki katına çıkıyor. Michelin olursa seste olmaz ve konforluda olur. Alırken en fazla 40 lira fark ödersin. Lastiklerin H serisi olmasınada dikkat et derim...

10. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dizelden şaşma pişman olmazsın...

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bencede DİZEL....

12. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar mesajlariniz icin tesekkur ederim. sizler yazdikca ben bilgileniyorum. su anda 20-25bin tl arasi alinabilecek 0 km baska arac yok. peki renk konusunda ne tavsiye edersiniz.

soylemeden gecemeyecegim ben 26 yasindayim ve bu benim ilk arabam olacak ve hepside kendi alin terimle kazandigim parayla olacak. insallah nasip olur.. askerlikte bitti, henuz evlenmedik ama paraya ihtiyac olursa satariz. neyapalim kısmet diyelim.

13. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım sen dizel al. Satarken Hyundai'nin yoğun kampanya politikası nedeni ile düşük fiyata satarsın ama daha çabuk alıcı bulursun bence... Hem yakıtı çok az yakar (45 litre ile 800 km yaparsın) hemde performansı seni tatmin eder...

14. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel in servis masrafı kilotmetresi arttıkca benzinliden daha pahalıya gelir ve otomatik vitesi yok benzinli otomatik manuel vites arasında fark ise 50tl flan sen karar ver benzinliden şaşma bence!!!!

15. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    zinarturgut arkadasim ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim.

1.5 CRDI-VGT TEAM 22.471

1.5 CRDI-VGT TEAM ABS 23.246

1.5CTDI-VGT SELECT 25.184

ben bartin ilinde yasiyorum ilimizde hydundai bayiisi yok. en yakin ereglide var. araci nereden almaliyim? lastik talebimizi kabul ederler mi? birde su anda sitede yazan fiyattan bulacabilecekmiyiz orasıda var. :(

16. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bluevista arkadasim. accent era tum modellerine bildigim kadariyla 5 yil 100.000km garanti veriyor. aracin dizel yada benzinli olmasi aracin garantili olmasi nedeniyle farkeder mi ?

17. BLUEVİSTA

BLUEVİSTA Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cok yol yapmıcaksan ve benim tuna oto gordugum kadarıyla devamlı motordan gelen ses şikayetleri kotu mazot kullanımından dolayı tıkanan filtreler ile ugrasanlar a katılmak istiyosan senin kararın 5 yılda garanti olsa tutup arabanın hatasını senin hatan olarak gorur 5 yıllık garantide hic bi ise yaramaz bu ulkede en guvenilir araca benzinlidir bence su ana kadar hic bi benzinli aracımda yakıtla motordan gelen seslerle ilgili bi servise gitmedim ama dizel motor tercih eden tanıdıklarım sık sık gurultuden ve şansa kotu cıkan mazottan dolayı servisi ziyaret ediyo ama dikkat et tum dizel al diyenler dizel arac sahibi cok az kisi ise benzinli kararı sen veraradakifiyatfarkı yapacagın kilometreylemi kapatmak istersin cıkan servis problemleriyle mitercih senin!!!!

18. umit74

umit74 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bluevista

cok fazla yol yapmacagim bu dogru.. kafam iyice karistihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif simdi peki ne yapmali benzinde ucuz degil ki o zaman lpg cikisli almak daha mantikli olmaz mi? benzinlilerde ilk etapta fazla yaktigi soyleniyor..

mazotu surekli opetten alsak olmaz mi ? :) https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : umit74

19. Misafir

Misafir Guest

35 yıllık deneyimlerime dayanarak söylüyorum 1.5 dizel, kullandığın her km'de yakıt tasarrufun olacak, alırken fazla vereceksin amasatarken de ona göre satacaksın, kullandığım km kadar yakıt parası cebinde kalacak, temiz kullanırsan uzun km'ler yaparsın, zaten 5 yıl garantisi var....

20. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Dizelin hiç bir sorunu yok kardeş,gönül rahatlığıyla alabilirsin.bakımlarıda pahalı değil ben 160,000 km bakımına 250 tl verdim serviste.15,000 km bakımı 150 tl....gözün korkmasın dizelden şaşma.25,000 tl ye select dizel al,donanımın performansın tasarrufun keyfini çıkar...

Bu Sayfayı Paylaş