Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hurdacılar sitesinde Yetkili servis elemanı

'Sohbet' forumunda 35mustafa35 tarafından 4 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Arkadaşlar salı günü Ankara Ostimdeki Yıldız sanayi sitesindeki Hyundai çıkmacılarını gezerken firmanın birisinden çıkma parça soran Hyundai servis montlu temiz düzgün görünümlü bir kişiyi gördüm. Kendisine siz servistemi çalışıyorsunuz dedim ancak kendisi tedirgin bir şekilde evet dedihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Sonra da Kuruçayırlı danmısınız dedim...daha da tedirgin olarak hayır dedi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif bende üstelemedim.
    Sizlerle paylaşmak istediğim konu, servisler bile dışarıdan ürün temin ediyorlar. Çkma ,yan sanayi vy kore malı... Onarım ve bakımlarınızda yapılan işlemlerinizi ve çıkan parçalarınızı kontrol edin.Faturanızla lütfen karşılaştırın. Servisler çok ta masum ve dürüst değiller unutmayın.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. kendimce

kendimce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fabrikanın verdiği fiyatı faturalandırıp en az %70 daha ucuzunu takanlar var.. onlarda bu işten kar yapıyorlar..

3. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    abi adam belki kendi aracı için bişeyler bakıyodur yav hemen suçlamak yanlıs olr bnce

4. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    aslında normal genelde garantisi olmayan araçlarda serviste fazla onarım parça ucreti çıkarıldığı zaman muşteriyi kaçırmamak için sizin için dışarda vs parça temini ilede yaptırabilirz teklifini sunuyorlar ;)

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    müşteri aracını kendi cebinden yaptırıyorsa ucuz oldugu için müşteri tercihi olabilir...servisler bunu yapabiliyor..

6. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    normaldır yanı sanayıdekı usta da tamır edınce bozulmuyo https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    servıs cıkma,cakma ya da yan sanayı bır parcayı takar, o parcada hayatı bır soruna veya sorunlara yol acar ıse, koreden sızı tazmınat odemek ıcın essek yukuyle parayla gelırler bılgınız olsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Müşteri beklentileri kişden kişiye göre değişebilir ama ben yüksek miktarda ödeme yaparken orjinal ve kullanılmamış parça ararım. Onun bunun arabasından çıkmış ekonomik ömrü şaibeli olan ürün almam düşünmem de. Bence meydana gelen davranış normal değil.

8. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    zaten bunu beklemesek servıse en az herseyde ıkı katı ve mıslı ıle para odemezdık degıl mı ?

9. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    servisler yan sanayi veya çıkma kullanamazlar.Yakalandıklarında servis yetkileri bile ellerinden alınabilir.(ankara mega center serviste bu yüzden yetkisi ve satışı elinden alınmıştı)

bir müşterileri ucuz olması açısından çıkma parça takmaları konusunda rica etmiştir.onlarda müşteriyi kırmamak için el altından hallediyorlardır.
    Düzenleyen : mmt.88

10. umt35

umt35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cekık gozluler gelır hemen https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. quatele

quatele Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hurdacılardan çıkma parça alan servisler var ama nadiren var belki o anda ellerinde olmayan bir parçayı arıyor olabilir.ve şunu da söyleyim otomatik araçlarda şanzuman sorunu olduğu zaman dışarıya götürüyorlar otomatikten het şanzuman ustası anlamıyor çünkü

12. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu özel servis elemanıda olabilir. Tulumu yapan bir firma var, parayı verene tulumu veriyor, çoğu özel serviste görmüşümdür orjinal tulumu.

Düzenleyen : MSC

13. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    benim arabanın arka cam rezistansında kopukluk var aralıkta bakıma götürdüğümde biz anlamayız/yapamayız gibisinden konuştular. sağ çamurluk sinyalim yanmıyordu ampulü patlaktır bakın dedim. tesisattan filan diye laf kalabalığına getirdiler, yapmadılar üstüne bir de sinyalin kenarını kırmışlar. pompa tamirini dışarıdaki ustaya yaptıran, işine gelmeyeni yapamayız diyen yetkili servislere söylicek söz çok ta burası yeri değil.
    yani sözün özü, işin yarısını dışardan yaptırıp komisyonculuğa soyunan servislerden ben hepsini bekler hale geldim.
    Düzenleyen : Köksal Yılmaz

14. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Ben allaha şükür bişi degiştirmedim. Kötü bi olay 40 bin bakımını özel serviste yaptırıcam fiyatlar pahalı geliyor artık

Bu Sayfayı Paylaş