2004 starex crdi aracım sürekli yolda 80 hız sonrası aniden stop ediyordu.esnaf olduğumuz için önce eş dostlrla bu konuyu aşmaya çalıştım.(5 dizelci ustası sorunu çözemedi)filitre yenilenmesi,mazot deposu sökülüp komple temizlenme sonrası,egsoz katalitik konvektör iptali ve eletrik,beyin,imbolizer,kontrollerin hepside boş çıkdı.30 km ötemizde bulunan izmir ödemiş ilçesinde bir usta motoru dinledikden sonra bunun enjektörleri arızalı hiç aramayın dedi.pompacı enjektörleri makinaya bağladğında 4de alarm hata verdi hepsi bakımdan geçdi ve sorun halloldu.bakıma girmezden 2 gündürde zayıf motor vurması gibi ses,geç çalışma,aşırı kara duman ve rampada aniden stop ve 2 dakika bekledikden sonra çalışıyordu.hepside halloldu çok şükür ve artı yakıtıda son derece düşdü.bu arada araç bilgisayara bağlanıldığındada arıza vermiyordu.servisi dahil bazı ustalar imbolizer hatası aramayın dediler,bu sorun hallolmaz arabayı satın dediler.common rail pompa sistemlerinde malesef birçok ustamız kör dövüşü deneme yanılma sistemiyle iş yapıyor.
Dizel Araçlar Güzelde Usta Sorunu Çok Arıza Işıgı Yanmıyorsa Bilgisayar Hata Vermez Anca Enjektörleri Ayrı Bir Yerde Bilgisayara Bağlayıp Değer Almak Lazım Geçmiş Olsun Kazasız Belasız Kullanımlar
teşekkür ederim.sonradan öğrendim ki aracın sahibi bu sorunu cözemediği için satmak zorunda kalmış.allah dan sorun halloldu.komple enjektör iç milleri,takımları ve içindekiler komple yenilendi sorun halloldu.araya 1100 tl sıkışmış.halbuki aracı alırken samimi bulduğum tamirci arkadaşlarımı göstermiştim.
Toplam Maliyet Mi 1100 Tl Yoksa Sadece Enjektörlerin Onarım Fiyatımı Birde Aracınızı Kaça ve Kaç Km De Aldınız
komple enjektörlerin içi,tamir takımları şapkaları,4üde bosch marka ve söküp takma komple işcilik dahil.2.el commol rail starex enjektörü çıkmacıda 650 tl dediler adeti.konyada komple tamiratı 500-600 tl istediler ,uzak olduğu için güvenemedim.2004 ,cdri füme,sıfır motor.citivan.km biraz yorgun 160.000km.geçikmiş taşıt pulu,vizesi satıcıya ait.11.000 tl ye geldi.1100 tl bu işlemler tutdu.4 adet 1 aylık kar lastiği aldım 200 tl.1100 pompacıya.düz hesap 12.500 denk geldi.dün izmire gidip geldim.70 tl mazot+140 km yol yaptım 1 hafda burda binerim bana iyi gibi geldi..aslında ben dizelde yeniyim.kalabalık aile olduğum için sağa sola giderken ,klimalı,arkası kapalı olması hoşuma gidiyor
Kazasız Belasız Binmeyi Nasip Etsin Güzel Bir Seçim Km Bakmayın Bakımlı Bir Starex Uzun Müddet Hizmet Eder İşim Olsa Bende Starex Alırdım ( Crdi Çift Klimalı 140 Bg )