Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hundai Accent yumurta kasa 1,3 ls hararet sorunu

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda zafer53 tarafından 1 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

1. zafer53

zafer53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    zafer demirci
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Hundai accent 1,3 ls aracım var.arabamda uzun yolda giderken hararet sorunu meydana geliyor.klimayıda açınca hararet tavan yapıyor.gece yolculuğunda sıkıntı yokk harareret normal seviyesinde.aracımda su eksiltme yok.termostatı yeni değiştirdim.fan motoru yavaş dönüyordu kömürlerini değiştirdim normal devrinde dönmeye başladı.acaba contayımı yaktık.diyeceğim ama.suyuna baktığım zaman yağ karışmamış gözüküyor.aracın çalışmasında gidişinde hiçbir sıkıntı yok.ama gel gelelim gündüz uzun yola çıkınca klimayıda açınca hararet yükseliyor.klimayı açmayıncada hararet yükseliyor.aracı sağ çekip hararetin düşmesini bekliyorum ondan sonra yoluma devam ediyorum.burdaki tamircilere götürdüm hemen silindir kapak contası yanmıştır diyorlar.değişmesi içinde 600 le 700 arası fiyat çıkartıyorlar.lütfen yardım edin daha önce böyle sıkıntıyla karşılaşan oldumu.unutmadan şunuda söyleyeyim hararet yükseldiği zaman yedek su deposuna radyatörden su göderiyor.ve yedek su deposu taşma yapıyorr.şimdiden herkese teşekkür ederim iyi günler.

2. ecoo17

ecoo17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    ERCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    radyatör tıkalı olabilir bi temizletmek fayda var diye düşünüyorum. yada devir daimle ilgili bir sıkıntı olabilir.

Bu Sayfayı Paylaş