Arkadaşlar dün bu arabayı baktırdım araba orijinal değişensiz motoru iyi bakan kişi kullanmak için alacaksan alınır dedi ben nette araştırdım bu araç hakında pek bilgi bulamadım en son 13 200 e bırakıyor bu araç hakkında bilgisi olanlar yardım ederse memnun olurum araçta ön çamurluk ön kapılardan biri ve arka kapılardan biri boyalı 2001 model 108000 kmde HYUNDAI Accent 1.3 LX Allegro 13500 TL
Lütfen konu açmadan önce okuyunuz https://www.hyundaiclubtr.com/27602-komple-buyuk-harfle-yazilan-baslikli-konular-silinecektir.html 6)Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. tek renk yazı fonu kullanınız. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. "Yardım, lütfen, acil kişiye özel" gibi başlıklar derhal silinecektir.
Konu başlığı düzeltilmiştir. Allegro Kore'de üretilen versiyon. Yan sinyalleri yok, başka 1-2 ufak farklılığı daha vardı, forumda arama yaparsanız bununla ilgili yazılmıştı.
Fiyat yüksek bencede. 1-3 bin lira daha üzerine ekleseniz 1.6 Admire modeli 2005-06 modeli alınabilir. İlandaki arabada teyp değiştirmek isterseniz orta konsolda değişmesi gerekir, bilginize.
hocam fiyat yüksek ama temiz masraf açmayacak bir araçsa ve hidrolik direksiyon ve klima varsa alınır 1000 lira fazla verdim ama temiz araç aldım kafam rahat dersin hidrolik direksiyon ve klima yoksa alınmaz . bide araçta lpg varsa benzinde bir kaç km test edin derim
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire 2004 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 115259191. Arkadaşlar bu araba hakkındada yardım ederseniz çok memnun olurum
Bu aracın km si çok gibi geldi 162 bin de dizel alırsanız başınıza neler geleceğini pek tahmin edemezsiniz bilen arkadaşlar daha güzel yorumlar yapacaktır inş. en temiz en güzel aracı alırsınız