S.a arkadaşlar bi sorum olacaktıbilgisi olan arkadaşların yardımı rica olur... Arkadaşlar aracımızda km göstergesi ekranında km ve kmyi sıfırlama km tutmadan başka bi özellik yok yani demek istedigim şu dier araclarda aracın kaç derece oldugu yada başka altanatifler yer alıyor bizim aracta bunlar mevcutmu benim aracun bi ara km göstergesi göstermiyodu elimi hafif dokuntugumda orda derece başka yazılarda çıkıyodu sonra düzelttirdim eski haline geldi... kısaca aracın kaç binde oldugu ve km tutmadan başka bişey yok. acaba bizim araclarda varda benimkindemi yok
1.3 ler hakkında bilgim yok 1.6 larda dışarının sıcaklıgı depodaki benzinle gidilecek max km gibi özelliklerde var. Düzenleyen : Umr
benim araç 1,3 admire dış sıcaklık kalan benzinle gidilebilecek km vs.. var siz düğmeye tek tek basarak tekrar kontrol edin bence
Hyundai 2006 da son üretilen admire lara bu özellikleri koydu ama piyasada çok nadir bulunuyor. Benim kide 2006 model ama 2005 kasım trafik çıkışlı ve bu özellik benimkinde de yok.
bendede 2005 model var ve benim arabadada yok o özellik yani yol bilgisayarı sadece kilometre sıfırlayabiliyosun