Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hundai Accent 1.5 Milenyum (2001)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Fatih1645 tarafından 31 Mart 2018 tarihinde açılan konu

1. Fatih1645

Fatih1645 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Fatih aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Arkadaşlar arabayı 150 binde bi tanıdıktan aldım. İlk önce her 150 200 km baktımda ne radyatörde ne de yedek su deposunda (sanırım genleşme kabı) su kalmıyordu. Güvendiğiö bi tamirciye götürdüm baktı contasını değiştirdi kaçak varmı diye filan baktı. 200 km kadar yol gittim sonra. Baktım hiç su azalması yoktu gibime geldi. 2 hafta sonra baktıgımda yedek su deposu bomboş ama radyatör suyu dolu su var (yarım cay bardagı kafar ilave ettim sadece) sorun neden olabilri? Yedek su deposu bosalıyor hep. Bütün baglantı kablolarını filan da kontrol ettirdim bi sıkıntı yok. Hatta değişmesi gereken iyice küflenmiş baglantı yerlerindeki hortunları da değiştirttim. Sıkıntı ne olabilir? Kuru zeminde de görünürde bı akıntı su damlaması filan da yok hiç

2. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,948
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    contası değişti derken hangi conta değişti, eksozdan duman atma gibi durumlar yoktur galiba. milenyumlarda radyotör suyu değişiminde hava yapıyor siz tam şekilde gezseniz bile hava boşaldığı için zamanla içindeki su yine eksiliyor depodan çekiyor depoya aralıklarla kontrol edin bi süre sonra düzelmesi lazım.

Fatih1645 bunu beğendi.
  3. Fatih1645

Fatih1645 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Fatih aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:

4. Fatih1645

Fatih1645 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Fatih aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Ust kapak contasıydı galiba. Bakayım biraz daha umarım bi süre spnra düzelir. Düzelmezse ne yapabilirim?

Unicorn bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş