Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Htc sensation ve uygulamalar için yardım.

'Bilgisayar / Teknoloji / Bilim / İnternet' forumunda Murat tarafından 19 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Arkadaşlar önceki telefonum vodafone 945 di. 2 sene kadar kullandım ve htc sensation a geçiş yaptım ve soru ve sorunlarım baş göstermeye başladı.
    Örnek vermek gerekirse telefonda hangi tarayıcıyı kullanırsak kullanayim uygulamayı kapatmadan ev tuşuna basıp aşağı atıyorum bir süre sonra tekrar açmak istediğimde açık bıraktığım bütün sekmeleri baştan taramaya başlıyor. Şifreli giriş yaptığım siteler doğal olarak başa dönüyor. Sahibinden vb sitelerinde dolması uzun sürüyor. Aynı sıkıntı tapatalk da da var fakat o en azından çabuk açılıyor. Görüş öneri ve yardimlarinizi beklemekteyim. Teşekkürler.

2. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hayırlı olsun murat abi. Hepsiburada dan mı aldın acaba Beats kulaklığı ile?
    Sorunlara gelirsek mecburen öyle oluyor. Eğer telefon 4.0 sürümlerine güncelleniyorsa chrome u öneririm ancak 4.0 da değilse kendi tarayıcısı daha makbul. Sitelerin başa dönme olayı mecburen öyle oluyor. Benimde önceki telefonumda sevmediğim bi özellikti bu ama insan belli bir süre sonra alışıyor...

3. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Telefonu bir arkadaşım turkcell den hediye telefon kazanınca 500 tl ye verdi. Kulakligi malesef yok. Uygulamalar başa donmeseymis iyiymiş aslında . :)

4. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hmm iyiymiş aslında. Kulaklık olsa daha güzel olur ama neyse. Orj htc kulaklığı bile varsa kaliteli bir ses verebilir. O uygulamaların ilk yapılışında ayarlanıyor diye biliyorum. Öyle kaldığı yerden devam eden uygulama çok az... Heralde takılma vs olmasın diye en baştan başlıyor...

Bu Sayfayı Paylaş