Arkadaşlar htc 8x'i nasıl bilirsiniz ? ... Arkadaşım bana bu telefondan alacakmış ... Beğenmezsen başka birşey alırım diyor ... Baktım ama nedir neyin nesidir anlamadım ... Windovs 8 yüklüymüş ve hafıza kartı takılamıyormuş ...
fena bir telefon değil hafıza kartı takılamaması problem değil birçok bulut uygulaması var benim telefonuma da hafıza kartı takılamıyor fakat sony'nin kullanıcılarına özel yaptığı kampanya dahilinde box isimli uygulamada 50 gb alan veriliyor telefon hafızası 58 gb a çıkıyor gibi birşey neyse burayı uzatmadan windows 8 işletim sistemi daha çok yeni telefonlarda nasıl olacak kullanımı rahat olacakmı bunun için beklemek bence daha mantıklı o kadar para verip de pişman olmak var şu anda anroid sistemi oturmuş durumda gayet başarılı o klasmanda galaxy s3 ve xperia S i de incelesin bu 3 telefonun özellikleri birbirine çok yakın 8xin farkı windows 8 yüklü olması.
Aynen mirkan abi win8 ile birlikte cikti diyebiliriz. Htc bence basarili bir marka. Windows ve androidi daha onceki yillar (akilli telefonlar cikmadan once) kullanmis bir marka. Hafizasini 8gb olarak duydum. Eger sıkıntı yasarsan bi tek hafiza da... LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abi bence ya android yüklü bir cihaz al ya da ayfon..Windows 8 şuan yeni çıktı ne olucağı belli değil.Eski windows mobile gibi olursa telefona destek gelmez elinde kalır o yüzden şuanda alınabilcek cihaz değil.Biraz zaman geçsin cihazlarına nasıl destek veriyor, uygulama mağazası nasıl gelişiyor bunlar takip edildikten sonra alınabilir ya da alınmayabilir diyebiliriz.
Win8 in asil cikis amaci bilgisayarlarla birlikte telefonlarada uyarlamakti. LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
windows 8 tabletlerde daha güzel olur bence telefon için zor bir işletim sistemi android fazlasıyla kolay ve ayrıntılı
Bendede wildfire s var. Devamli kullaniyorum. Tabi elimden dusmuyor demek degil 1 gun yetiyor. Sabah cikartiyom gece takiyorum kisacasi. HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Evet ersin abinin dedigi gibi androidler tam kullanimda 1gün sarj gidiyor. Aksamdan aksama sarja giriyor LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Android platformu şu anda İOS'tan da Windows'tan da önde. Son zamanlarda stabilizasyonu üst seviye telefonlar Samsung Galaxy S3,Htc One X ve İphone 5. Donanımsal anlamda Galaxy S3 ön plana çıksada açıkçası benim tercihim Htc One X'ten yana olurdu. S3 ve One X arasında donanımsal farklar çok çok az,bunun yanında Htc'nin inanılmaz derecede kullanışlı ve bana göre çok özel olan Sense arayüzü beni Htc ye daha çok çekiyor. Fiyatı ve o fiyata göre verebildiklerinin S3 ve One X'in altında kalması da İphone 5'i kafadan devre dışı bırakıyor. HTC 8x için şunu söyleyebilirim ki arkadaşlarda belirtmişler,Windows'un bir önceki sürümü gerçekten içler acısıydı. Bir de Android'in durdurulamaz yükselişiyle birlikte çok geri kaldı denebilir. Android hala gelişmeye devam ediyor ama Windows 8 hala meçhul.Riskli bir hamle olabilir,hele ki önünde Android gibi iyi bir platformu tercih etme şansı varken bu riski göze almak bana pek akılcı gelmiyor. Kısacası benim tercihim One X'ten yana olurdu ama S3'e de hayır demem
Telefonu arkadaşım alacak ... Kullandığı operatörün kampanyası dahilinde ... ayda 30 küsür tl ödeyecek ... Karar veremedim ... Hiç aldırmayabilirim de ... 16gb hafızanın 4gb'tını windovs kullanıyormuş ... Müzik resim oyun yüklemezsem kalan 12gb bana yeter gibi duruyor ... Kamerası sesi filan nasıl acaba ?
Telefonu kullanan zor bulunur cok yeni telefon ama genel olarak htc için yorum yaparsak kameraları ve sesleri güzel oluyor özellikle beats audiolu telefonları cok iyi ses veriyor Hafıza konusunda sıkıntı yapmaz sıkıntı yaşarsanız bulut uygulamaları kullanılabilir ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Konu kapanmışdır ... Eldeki htc tattoo'yu verdim ... üstünüde arkadaş tamamladı ... samsung galaxy y aldım ... idare eder ... Benim telefondan beklentim kamerası ... ama bu telefonun kamerası hiç iyi değil
Ne yaptin mirkan abi cok kücük o telefon. Kamera falan dersen s2 güzel ya da galaxy s plus var oda iyidir LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi