Merhabalar, bugün başıma gelen bir olayı anlatacağım. 2015 hyundai i30 aracımın çalıştırmadan önce gelen hosgeldin bildirimi çalıştırırken tekrarlıyor daha önce hiç yapmamıştı 2 3 defa yaşadım 1 gün içinde. Ne sebep olabilir buna?
Olabilir 2016da aldım arabayi halen orjinal aküsü ama yazılım attırmadım hiç, bi akü ölçümü yaptırayım bari.
akü ölçülünce bir arıza tespit edilemeyebilir, ama akünün eskimiş olması böyle saçma arızalar yaptırır. zaten en fazla 6 yıl kullanılır çoğu akü. imkan varsa aküyü değiştirmeniz yerinde olur.
hazır denk gelmişken sorayım size, sizin aracınız DCT sanıırm. kavrama değişimi yapıldı mı? ya da şanzımanla ilgili herhangi bir işlem? kilometresi kaçta aracın? ben de 2015 dizellere bakıyorum bu aralar.
Evet 40 bindeyken garantiden Değişti 90 bin küsürlerde tekrar etti ama onu garantiden degismiyorlar bu ay tekrardan kavrama değişmem gerekicek malesef 3 bin tl tutuyor iscilikle beraber. Aracım 107 binde bu arada.
3000e yetkili servis değiştiriyorsa fena değilmiş. zaten normal manuel baskı balata değişimi de yetkili serviste o kadar tutuyor.
Yani ben aldigimdan beri Ankara hyundai akbak ta yaptırdım hiç sıkıntı yasatmadilar fiyatlarida uygun. Akü bitmiş bu arada ölçturdum varta 74luk taktirdim