900 watlık pıonerr 30 cm buffer portlu jameson 1400 wat anfim war ama hoparlor ne alacagımı bılmıyorum yardımcı olabılır mısınız 4 adet hoparlör ?
Kesinlikle Pioneer Almayın..Paranıza Yazık Olur...Wooferdan Başka Kolon Yapamıyor Pioneer...JBL-LG-Sony Alın Derim... Ama 1. Tercih JBL Olsun...
yüksek watt lı pioneer kayık hoparlörler gayet iyidir.rms wattının yüksek olmasına dikkat edin düşük wattlı alırsanızyüksek seste problem yaşarsınız.bilmeden bende almıştım ordan biliyorum.
katılmıyorum..bir önceki accentte orjinal yerlerinde pionner kolonlar vardı bir de pionner mp3 çalarım.satarken mp3 çaları aldım kolonlar gitti.yeni admiraya aynı ebatta sony 3 yollu xplod kolon aldım.malesef pionner kolonlarımı arıyorum.
ŞU Ana Kadar En Güzel Sesi Aldığım Seridir..Nasıl Pioneer Arıyorsunuz ANlamadım..Pioneerin 85 lik Kolonundan Başka Hiç Bir Kolonu İŞe Yaramaz ... Denemek İSteyen Varsa Forum İstanbula Gidip Saturn Mağazasında Son Ses Deneyebilir....Xplod Dediğiniz Şey Bir Efsanedir Kraldır..Siz Besleyemezseniz Tabikide Kötü OLur...
Eğer Anfi İle Beslemezseniz Teyple Beslerseniz...Yüksek RMS Li Kolonlar Problem Verir...Araç Teypleri 20-30 W Arası Bir RMS Gücüne Sahiptirler...O Yüzden Bu Şekilde Seçim Yaşarsanız Sıkıntı Yaşarsınız...BİR KOLON YÜKSEK SESTE BOĞULUYORSA ONU ANFİ , TEYP BESLİYEMİYORDUR..KOLON DANDİK VEYA RMS i DÜŞÜK DEĞİLDİR....
bende sony cdx gt-430u mp3 çalar ünite var. kolonları ise era'nın orjinal kolonları. teyp'imin çıkış gücü mosfet 4x52 watt. sanırım era'nın hoparlörleride max 40 watt güç değerindeler. benim sorunum ise teyp'te sesi enfazla %60 seviyesinde açabiliyorum. daha fazla açmaya kalktığımda ses'te boğulma ve bass seslerinde cortlama meydana geliyor. bunun oluşmasındaki sebep era'nın hoparlörlerimi yetersiz yoksa sony ünitemin çıkışlarımı yetersiz? Düzenleyen : kentaur
Çıkış Yetersiz Kalmasıyla Birlikte Artık Kolon Son Performansına Dayanmaktadır...Bass Değerini Biraz Dahada Düşürürseniz Dahada Üst Seslere Çıkabilirsiniz...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
yapmayın etmeyin, sonynin hoparlörlerinin ne oldugunu cümle alem biliyor, maalesef hiç de iyi değil. hoparlör tavsiyem: pionner, alpine(alpin değil), JBL pionnerın tizleri ve midleri gerçekten kalitelidir.
öncelikle kulağıma güvenirim.mp3 çalarım 4*50gücünde seslerle çok fazla oynama imkanı olan bir cihaz .deh 6750...sony xplod kolonlar tiz seslerde daha iyi fakat (3 yollu olduğu için) basları daha zayıf genel ses kalitesi daha düşük.sesi fazla açınca nefesi daha çabuk kesiliyor.