13 Cm Yuvası Var. Anfisiz Pioneer Ts-g 1343 R Başkada Bişey Çalmaz Düzgün. Ama Çok Bişey Beklenecek Bir Hoparlör Değil.
kapıyı söktügünüzde hoperlörün orda plastik yuva ya takıcaksanız 13 cm plastik yuvayı kaldıracaksanız 16 cm rahatlıkla olur ark. kırmızı starexe 16 cm JBL mid taktık
bizde ilk önce senin gibi düşündük ersin ama taktık denedik hiç bir şekilde cama çarpmadı şu anda takılı ve bir sorun çıkarmadı
konuyu açan arkadaşa daha önce de birkaç tavsiyede bulunmuştum, genel olarak o fiyata amfiye bağlanabilir 16 cm hoparlör ancak 2. kalite markalardan olabilir. onlar arasında en iyileri Jameson, soundmagus, goldmaster gibi markalardır. genel olarak bu markaların ürünlerine bakarsan faydalı olur. bir de bu marka hoparlörler istanbul doğubankta çok ucuza satılabiliyor, fırsatın varsa bu şekilde temin temeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar kapılar için bende hoparlör aldım. Pioneer marka tiz hoparlörü artı kutu içinde tweeterleride göğüs üzerindeki yerlere takmayı düşündüm ama kapıların alt siyah plastik kısmını sökemedim. Kenarlarında vidalar var onları söktim ama plastik kısmı biraz zorladım çıkmadı. Tırnaklı ve geçmeli olduğunu sanıyorum çünki ilk aldığım gün hafif çıkık duruyordu bazı bölgelerinden yumrukladım yerine oturmuştu ama nedense şimdi sökemedim çokta zorlamak istemedim. Hoparlörleri değiştirmek için alt siyak bölümü açmam lazım nasıl kolay ve kırmadan açılabilir bilgi verir misiniz.
eğer accentler gibiyse kapı kolunu söküp döşemenin arkasına atmanız gerekiyor o şekilde kurtuluyor döşeme.
Gri bölümdeki 2 vidayı ve tutacak içinde 1 vidayı söktüm. Alt siyah kısımdaki dışarıdan görülen videlarıda söktüm biraz esnettim ama çıkmadı. Acaba başka gizli vidalar varmı yoksa sekmanlımı emin olamadığımdan fazla zorlamadım. Daha önce söken bir arkadaşımız bilgi verirse iyi olacak. Kapıları sökersem göğüs üzerindeki süs tweeterlerin içinede girecem içlerine setin içinde çıkan tweeterleri takacam.
Gordugunuz butun.vidalari sokun , kapi kolunun cerceveyi sokun icinde vida var. Cam kumandasinin tutacaginda vida var. Sonra ufak kelebek caminin yan tarafinda gri cerceveyi sokun. Kapi sadece tirnaklara kaldi. Kapinin altinda bir delik var tam ortada oraya tornavida sokup kasnatin atacaktir HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkürler Ersin usta. Önceki gün kapı açma kolunun altındaki vida hariç hepsini söküp alt kısımdaki delikten zorladım sonra alt köşelerden esnettim 1-2cm ama tırnaklar atmadı bende başka bir tutan parça vardır diyerek zorlamadım. Bu akşam tekrar bir deneyim inşallah kırmadan açarım. Bu arada göğüs üzerindeki tweeter yerleri süs sanırım oralara tweeter takmayı düşünüyorum. Modelini şuan bilmiyorum ama pioneer 13cm 250w hoparlör aldım önler için. Paket içinde minik dome tweeter çıktı çok orijinal bir yapısı var ve o yerlere sığacağını düşünüyorum. Göstermelik tweeter yuvaları sanırım geçmeli üstten zorlandığında tırnakları atıyormu yoksa göğüs altından erişip tırnaklarını kurtarmak mı gerekir. Teşekkürler.
abi takınca resimleri atarmısın bende bizimkine ses sistemi kurucaktım 500lira vardı telefon aldım kaldı öyle şimdi ehliyete para biriktiriyorum samsung galaxy mini 2 (GT-6500D) ile gönderildi
Akşam bir aksilik olmaz ise bakacağım. Uyumlu olursa foto çeker eklerim böylece hem kapı içleri hemde süs olarak duran tweeterlerimiz güzelleşir.