Getz 2010 model aracımın 2 ay kadar önce teyp ön ve arka hoparlörünü değiştirdim.Tek sağlam olan arka kapı hoparlörüne dokunmadım.Fakat sol arka kapı hoparlörüm patladı.Arka kapı hoparlörü kaç cm dir ön ile ölçüleri aynı mıdır ? Bilgi verecek biri var mı internet sitelerinde pionerr kapı hoparlörünün fiyatı düşmüş hemen almak istiyorum.
Şimdi şöyle söyliyim herhangi bi bilgim yok ancak bu oval midir artık yuvarlak mıdır ne derseniz işte bunlarda standart değilmidir teyp gibi mesela 1 dın 2 dın varya .. yanıtlarken yanıtla seçeneğini kullanırsanız bildirim gelir şimdiden teşekkğrler.. SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben media mark mağazasından öğrendim önler 13 arkalar 16 dediler ama alıp taktiramadim bilgi net ama benim tarafımdan teyitli değil
benim arka hoparlörler patlak çıktı. değiştiren var mı arkadaşlar kaç cm olandan almam gerekir. bilen varsa teşekkürler.
Brnimfe 1.3gls 2006 getzim var ön ve arka kapı hopalör ölçüleri nedir kesin olarak ona göre internetten alacağım
arkadaşlar kapıların içinde orjinal hoparlörlerin bağlı olduğu su ve toz gelmesin diye kasnaklar var siyah: o kasnaklara takarsanız ön ve arka 13 cm kasnakları çıkarırsanız 16 cm