Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hoparlör degişimi

'Getz Forum - Club' forumunda olcaytobulut tarafından 5 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. olcaytobulut

olcaytobulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bıldıgm kadarıyla hoparlorle 16 cm bende lıkn dekı hoparlor takımını almayı dusunuyorum ancak 2004 model arac teyp ı de degıstırmek gerekırmı yanı bunlar ıcın yeterlı mı
    hoparlor resım
    Düzenleyen : olcaytobulut

2. olcaytobulut

olcaytobulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yardım cı olacak yokmu

3. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoparlör alıcaksan 3 yollu al hepsi burada da var uygun modeller

4. olcaytobulut

olcaytobulut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 yollu derken yanı aynı calarda olacak dımı

5. barey77

barey77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende hıc degıstırme bende teybı sony degıstırdım. sonra hoparlorlerı daha ıyı olsun ve aynı markaolsun dıye sony taktık baktım takar takmaz ses daha kotu cıktı. hemen eskı orj.hop. gerı dondum. kesınlıkl eorj. hop. daha ıyı bılgıne

6. vedatarslan

vedatarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    component takmıyacaksan değiştirmene bile değmez

7. laubauli

laubauli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 getzin kapı hoparlörlerinin ebatıbı bilen varmı arkadaşlar??

8. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Getzin 4 kapısıda 16 cm.Bazı modellerde 13 cm çıkıyor galiba bi aparat yardımıyla oturtuyorlar kapıya.

9. laubauli

laubauli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler. jbl yada hertz almayı düşünüyorum hertz'in dsk165modeli biçok yerde 190tl civarında gittigidiyorda 115tl onu alasım var bilginiz var mı bu model hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

10. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Onları amfiyle beslemek gerekiyor sanırım. Ben 2.el Kamosonic bağlattım arka kapıya. Sesi 4 kapıya eşit verdiğim zaman güzel uyum yakalıyor.Sesi fazla açmadan bassı hissedebiliyorum.Zaten ön kapı hop. değiştirilmiş fazlada oynaya korkuyorum. Kesinlikle bilen kişilere yaptırın arka kapı değişimi 2 saat sürdü.Ama Anfisiz nasıl ses alırsınız bilmiyorum

11. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    hoparlörleri anfiye bağlananızı önermem, patlatıyo hoparlörleri çünkühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.giftecrübe konuşuyohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

12. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Jbl Mid bassı teyp nasıl besleyecek ? Nominal rating 70 watt diyor Jbl lerde

13. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    mid bas ise sorun olmaz..ama normal hoparlör (kolon) bağlayınca patlatıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. egs1905

egs1905 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece kapılardaki hoparlörleri değiştireceksen, bence hiç elleme. yakın bi arkadaşım tesisat işyle uğraşıyor. eger güç desteği yapmayacaksan, orjinal kolondan çıkan sesi alman biraz pahalıya patlar, yani çok kaliteli kolon ve işçilik bulman lazım. bende bikaç gün önce jvc cd calar aldım, niyetim sadece kolonları değiştirmekti. ama bu elemanın dedikleri ( arkadaşımın) aklıma yattı. hem neden adam para kazanmak istemesin...
    ayrıca ek bilgi olarak şunu aktarmak isterim sizlere; şimdi yeni teyp alanlar veya taktıracak olanlar, orjinal teybi sökerken, bütün bağlantıları kestirmeyin. ilerde aracı satmak isterseniz orj teybi ile size kolaylık olur bi diğer hususta şu ki bence daha önemli; teyp bağlanırken kolon çıkışlarını çok iyi kontrol ettirin. mesela sol arka kapının teyp bağlantısını sağ arkaya bağlarsa yani ters olarak, teypten kontrolde bi sorun olmuyor sağ sol yapınca ama akustik bozuluyor. buna bugün bizzat şahit oldum. belki tam anlatamadım. işin erbapları bana yardımcı olacaktr.
    Düzenleyen : egs1905

15. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Kapı kolonlarını değişecekseniz çok güzel kolonlar alın bence. Birde bunun işçiliği var 90-100 lira maliyeti olur ama fazla bir verim alamazsınız. normalde bende Teyp olması lazım.Eski sahibi değişmiş.Ön kapılarada güzel hoparlör almış bende arka kapıya mid bass taktırdım sadece 30 lira montj verdim hoparlörü takasla aldım ucuza geldi :D ama ona kalkıpta 60-70 lira ürün ücretü 30 lira montaj verseydim geceleri uyuyamazdım

16. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende 2010 getz crd var. önler 16cm arka 13cm dendi. araç üzerindeki hoparlörler clarion yakın ses sistemi olduğu, eğer değiştireceksen iyi kabin almamı söylediler. şuan araştırıyorum jbl, kiker, kenwood arasında kaldım.bide önlere tiz takacağım.umarım ii bişey olur. yorumlarınızı bekliyorum...

Düzenleyen : mühendiss

17. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    aracını eger sıfır aldıysan üzerindeki orjinal hoparlörler bes para etmez. Önlerde 13 cm hoparlör var ama 16 takılabiliyo .
    Arkalarda 16 cm lik var,
    Eger companent yani mid ve tweter ayrı model alıcaksan, tavsiyem Alpine SPG 16 CS modelini tavsiye ederim. Bende aynı modelin coaksiyel modeli yani 2 yollu modelini kullanıyorum.

sub bass icin ise anfi wattina göre uygun bi secim yapmalısın,

18. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    aracını eger sıfır aldıysan üzerindeki orjinal hoparlörler bes para etmez. Önlerde 13 cm hoparlör var ama 16 takılabiliyo .
    Arkalarda 16 cm lik var,
    Eger companent yani mid ve tweter ayrı model alıcaksan, tavsiyem Alpine SPG 16 CS modelini tavsiye ederim. Bende aynı modelin coaksiyel modeli yani 2 yollu modelini kullanıyorum.

sub bass icin ise anfi wattina göre uygun bi secim yapmalısın,.

19. mühendis45

mühendis45 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    verdiğin bilgi için teşekkürler hakan84. aracı sıfır aldım, kimseye pek kurcalatmak istemiyorum biliyosun kapıların sökülmesi bayağı zor, amfi işe girdim işler bayağı karışır.ben sadece ses iyileşsin yeter diyorum ama güzelde olmalı derim....

20. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    bilgi paylastıkca ise yarar. Ayrıca kapıların panzdotlarını sökmek hicte zor degil eger elin yatkınsa cok rahat yapabilirsin mesela ben hoparlörleri kendim degistirdim .valla ustadan daha iyi yaptğım. İcersine yalıtım süngerde koydum .mis gibi oldu. Hoparlör markası cok önemli daha önce profesyonel ses ve müzik isleri ile ugrasmıstım . oyüzden bilgimvar,
    ben hoparlörleri ist. Forun satürn den aldım kampanya vardı 2 takım aldım, dısarıda alırsan enaz yarım kat fazlasını isterler + enaz 30 tl iscilik sana gelir enaz 250 tl ye

Pioner
    Jbl
    cok kaliteli seri degilse bulasma paranın hakkını alamazsın

Alpine sxe den de uzak duR

tavsiyem alpine spg serisi

baska marka yazarım ama onlar cok tuzlu

Bu Sayfayı Paylaş