Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hizbullah Liderleri Serbest

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 18 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ogün abicim bu haber sana gelsin ...
    Örgüt liderlerinden Hacı İnan ve Bahattin Temel'in de aralarında bulunduğu tüm sanıklar tahliye edildi.

Hizbullah davası şüphelileri Hacı İnan, Mehmet Eşin, Mehmet Bahattin Temel, Fikret Gültekin, Sait Şahin, Mehmet Şefik Temel, İstanbul 14'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın ardından tutuklu bulundukları Edirne F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu. Asker kaçağı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Hacı İnan ise Askerlik Şubesi'ne teslim edilinceye kadar Merkez Komutanlığı'na götürüldü.
    Tutukluluk süresini belirleyen Ceza Muhakemesi Kanunu'nun ( Cmk) 102'nci maddesinin yürürlüğe girmesinin ardından tahliye edilen ancak 'Hizbullah Operasyonu' kapsamında tekrar tutuklanan Hizbullah'ın askeri kanat sorumlusu olduğu öne sürülen Hacı İnan ile birlikte örgütün Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Mehmet Bahattin Temel ve Fikret Gültekin, Sait Şahin, Mehmet Şefik Temel, İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmanın ardından tahliye edildi.
    Duruşmanın ardından 6 tutuklu, gece saat 00.00 sıralarında tahliye işlemleri için tutuklu bulundukları Edirne F Tipi Cezaevi'ne getirildi. Tahliye işlemleri sürerken, yaklaşık 50 araçla birlikte cezaevi önüne çok sayıda yakını geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Diyarbakır'da yaşanan görüntülerin yanı sıra, Edirne'de sakin bir karşılama töreni düzenlendi. İlk olarak asker kaçağı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Hacı İnan, jandarma aracı cezaevinden çıktı ve sabah mesai saatinde Askerlik Şubesi'ne teslim edilmek üzere Merkez Komutanlığı'na gönderildi.
    MİNİBÜSLE CEZAEVİNDEN ÇIKTILAR
    Cezaevinin güvenliğini sağlayan jandarma, tahliye edilenlerin eşyalarını alması için cezaevi bahçesine bir minibüsün girmesine izin verdi. Saat 02.00'da ise tahliye edilen 5 kişi, gazeteciler tarafından görüntülenmemesi için bu minibüsle cezaevinden çıkarıldı ve karşılamaya gelen bazı yakınları, vücutları ile minibüsün camlarını kapatarak, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Tahliye edilen 5 kişi, ardından yaklaşık 50 araçlık konvoy ve klaksonlar eşliğinde Edirne'den ayrıldı.
    Hacı İnan için ise bağlı olduğu Askerlik Şubesi'ne yazılan yazının cevabının beklendiği öğrenildi.

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok güzel ... paşaları komutanları tutukla , pkk gibi bir terör örgütü olan hizbullahı serbest bırak ... Bu mantıkla İmralı'dakininde salınması gerekir ... Yanlışmıyım ?

3. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hizbullah tutuklularinin serbest kalmasinin sebebi degistirilmesi icin inanilmaz cabalar ortaya koyan AKP hukumetinin karsisinda herseyi Anayasaya tasiyarak engelleyen muhalefetin bir baska engellemesi idi. Bu yuzden davalarin cok hizli bir sekilde gorulmesi icin yapilan duzenlemeler engellenmis ve zaman asimina ugrayan, seneler suren mahkemeler sonucunda mahkumiyet alamamis tutuklularin bundan faydalanmasi sonucu saliverilmesidir.
    Ergenekon Teror Orgutu davasina gelince...
    Ortaya cikmis ses konusmalari,
    Neredeyse 100 binlerce dokuman (delil niteliginde)
    Bulunan el bombalari ve seri numaralarinin TSK envantesi ile eslesmesi,
    Darbe planlari, Ege'de kendi ucagini dusurme planlari,
    Kendi camiisini bombalama planlari,
    Insanlari statlara toplama planlari,
    Yapilan fislemeler ve insanlar hakkinda tutulan raporlar,
    Ortaya cikan baglantilar,
    Aczimendi gibi sacma sapan tarikatlarinin egitim aldiklari yerlerin orduevlerinin oldugunun ortaya cikmasi,
    Tutuklu saniklarin artik tel tel dokulerek bazi seyleri itiraf etmeye baslamalari,
    Ergenekon Teror Orgutu konusunda inanilmaz arastirmalarim var ve hic bir haberi atlamisligim yoktur. Kuruldugu tarihten itibaren ortalama her 11 senede bir kendi ordusu icerisinde coreklenmis vatan hainleri tarafindan Turkiye Cumhuriyetine karsi darbe yapmis yada muhtira vermis bir ulkede yasiyoruz. Donanmada saklanmaya calisirken yer dosemelerinin altindan cikan belgeler dahai yeterli iken hala iceriye giren bazi komutanlari savunmaya calismanin anlami nedir ben cozemiyorum ? Tapu kadastro muduru nasil devletin memuru ise TSK nin butun komutanlari da bu devletin memurudur ve yedikleri haltlardan dolayi hesap vermek zorundadirlar.
    Kendi kanadinda olan ve devamli korumak icin ellerinden gelen ve hatta milletvekili yaparak hapisten kurtarmaya calistiklari ergenekon tutuklusu malum sahislarin durumu ortada iken hukumeti guya suclamaya calismak hos degil. Her turlu pisligin dokuldugu ve ortaya ciktigi bir durumda "ordunun komutanlari iceride" demek de pek mantikli degil. Masallah zaten hepsi senin benim sahip olmadigim haklarla GATA misafirhanesinden cikmadilar. Neyse ya... Bilen biliyor...
    Bu konularin boyle guzel bir forumda ki politik olmayan bir forum... Tartisilmasi ne kadar dogrudur o da tartisilir.

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok güzel ... Sayın Abdullah Öcalan hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyiz ? ...

5. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Aynen katılıyorum..
    İmralı'dakini salarlarsa iç savaş çıkar,ki aslında doğru olmadığını bilsem de bu iç savaş bazı şeyleri çözer gibime geliyor,her gün şehit vereceğimize bir kere olsun ama tam olsun..bu iç savaş tabiki pkk ve Türk milleti ile olmalı,,ülkesini seven kürt vatandaşlarımızı hariç tutuyorum..benim en samimi arkadaşlarım kürt,hepsi de pkk karşıtı..pkk yı savunan kürtler ise bence vatan hainidir..

öyle masaya oturmakla,toprak vermekle çözülemez bu işler,bu şekilde çözdürmeyiz de zaten..

6. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burada particilik yapmıyorum ama terörist başına 'sayın' ,şehitlerimize 'kelle' diyen kişinin bu ülkede %50 oy almasını tartışmalıyız bence..neyse şimdi bizi de içeri atmasınlar buradaki mesajlarımızdan dolayı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

dokunan yanıyor,bakalım beşir atalay hakkında nasıl bir uygulama olacak,çok merak ediyorum

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse konuya kilit vurulmalı aksi taktirde çok farklı yerlere kayacak ...
    Adı her ne olursa olsun , hangi yapılanmada olurlarsa olsunlar , terör örgütlerine ve mensuplarına , her hangi bir suçluymuş veya şebekeymiş gözü ile bakılmamalı ... Başlığı açma sebebim budur ...

Düzenleyen : mirkan

8. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tabii ki alabilirsin...
    Bunlar benim bazi calismalarim...

Ulkesine ve kendi milletine karsi darbe planlari yaparken suc ustu yakalanan ve tutuklanan bazi komutanlari savunmuyorum diye beni hemen Abdullah Ocalan taraftari gibi gostermeye calismaniz da hic yakisik degil.
    Ben Amerika'da universitede 2000 tane ermeninin gozunun icine baka baka sozde ermeni soykirimininin nasil bir dayatma oldugunu ve yalanlardan olustugunu anlatmis ve bunu ayni universitede toplamda 4 kere olmak uzere 12.000 kisiye konferans vererek yapmis birisiyim.
    Lutfen benim Turkiye'ye olan bagliligimi ve vatanseverligimi test etmeye kalkmayin.

Düzenleyen : EastBlooD

9. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yanlış anladınız ... baştan beri yanlış anladınız ...

10. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abdullah Ocalan denilen kopege "sayin" demeyen mi kaldi ? Ciddi manada samimi olarak degil dil surcmesi olarak MHP lideri bile "Sayin" demis iken dil surcmelerine takilmamaliyiz.

11. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Sence hangi gözle bakmalıyız bu terör örgütü mensuplarına?
    Ben askere gittiğimde bana kurşun sıkan,beni düşmanı olarak gören,Türk bayrağını okul bayrak direklerinden indiren adamı ben hangi gözle görebilirim?

Artı konuya kilit vurulmamalı,herkes fikrini özgürce ifade etmeli,konu nereye kayarsa kaysın..herkes fikrini belirtmekten korkar hale geldi..İleri demokrasi ile

12. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    anladığım adi suçlu işlemi yapılmasın demek istiyor

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Konu Ergenekon davası değil ... bu kadar hırslanmanıza gerek yok ... Hizbullah gibi bir terör örgütü serbest bırakılabiliyorsa , pkkda bırakılabilir ... Ben sizi hiçbir taraf olarak anmadım ... Sayın başbakanımızın deyimi ile Sayın kişileride sordum size ...

14. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ne demek istediginizi biraz daha acarak belli etmelisiniz bence.
    Teror orgutu uyelerine yada bu orgutlere neden suclu gozu ile bakmamamiz gerekiyor ben anlayamadim. Adi uzerinde teror orgutu....
    Sizce pekaka denilen it surusu bir teror orgutu degilmidir ?

15. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hırsız salınabilir , mafyada ... veya uyuşturucu şebekesi ... cezasını yatar çıkar ... Sizin için terörist bunlarla aynı kefedemi bilmiyorum ama benim için idamlık ...

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Vurguladığım yeri iyi okuyun ... bir hırsızla bir vatan hainini bir tutmamak gerekir ...

17. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yukarida yazmistim ama sanirim siz kacirdiniz. Dil surcmesinden ibaret bir durum. Oyle olmasa idi MHP genel baskan yardimcisi da sayin demezdi. Hayatlari her gun yuzlerce kez "Sayin" demekle gecen ve insanlarin bu tip dil surcmesi hatalarina dusmesi normaldir.
    Bakin MHP genel baskan yardimcilarindan birisinin yaptigi hata :
    http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=517899
    http://haber.gazetevatan.com/mhpli-toskaydan-sayin-ocalan-gafi/362974/9/Haber
    Dedigim gibi dil surcmelerine takilmamak lazim...

18. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yazılanları biraz daha dikkatli ve anlayarak okursanız sevinirim ...

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kaçırmadım sonradan okudum ... o ara başka bir mesaj yazıyordum ...

20. EastBlooD

EastBlooD Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hirslanacak bir durum yok tabii ki ancak alintisini yaptiginiz hizbullah haberinin pesine hemen asagida ki su mesaji yollayinca dolayli olarak konuyu ergenekona da cekmis oluyorsunuz...
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

Bu Sayfayı Paylaş