Sadece ülkemizde görülebilecek bir andavallık... http://www.hurriyet.com.tr/koprude-faciaya-ramak-kaldi-bulun-bu-trafik-teroristini-40691560
Cezalar caydırıcı değil ülkemizde. Böyle dangalaklara bişey olmaz. Kurala uyan masum vatandaşın başını belaya sokar bu tipler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşam haberlerinde izledim. 10/15 metre önünde araçlar var. Bir anda yavaşlasalar yada dursalar nasıl müdahale edecek. Bu tür sığırların yüzünden onlarca masum insan canından ve malından oluyor. Merak ettim. Şu vaziyette giderken Trafik ekibi yakalasa ne gibi işlem yapılır acaba? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inan hiç bişey olmaz ülke bir garip oldu, benim küçüğe annem bakıyor akşam onu alıp eve gidiyoruz ve trafik kötü olunca ara sokaklardan gidiyoruz ... tabi bizimle birlikte dolmuş halk otobüsü beraber gidiyoruz geçen gün indim aractan polis orada duruyor, görmüyor musun bunlar yasak değilmi dedim...ben ne yapayım diyor polis emmi!!!iyi ben yapayım o zaman
Bu aralar herkes sıyırmış durumda zaten. Bakalım daha neler göreceğiz. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi