Dostlar daha önce bu konu açılmış ama diyaloglar bayağı gecmiş tarihli gibi geldi. 5 ay önce 2011 model Accent era aldım. Hız sabitleyici takılabiliyor mu? Bilgisi olan var mı
duyduğuma göre astra araçlara sonradan hız sabitleyici takılabiliyormuş aracın beyninde zaten hız sabitleyici için gereken düzenek varmış onu aktif hale getirdikten sonra sinyal kolunu söküp hız sabitleyicili yeni sinyal kolunu takıyorlarmış. belki hyundailerde de böyle bir olay vardır sorup araştırmak lazım.
Yani gaz pedalınız tel ile mi görev yapıyor yoksa elektronij mi bunu tespit ederseniz iyi olur şayet telli ise cruise olmaz
Telli olanlara da oluyorda onlarda öyle bir kol takılınca olmuyor . Ekstradan step motoru var onu da takmak gerekiyor. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal parçalarını alıp yaparsanız çalışır. Forumdan bir arkadaş 2005 elantrasina yapmıştı onun da gaz pedalı telliydi gaz pedalı elektronik olanlarda sadece kol yeterli oluyor. 2011 elantralarda yine forumdan sadece düğme ile yapılmış örneği var ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Accent blue hız sabitleyici oluyor mu ? Sıcaklık göstergesi de ekletebiliyor muyuz acaba ikisi de yok aracimda
Fiat puntoya 2 sene önce 100 TL'ye hız sabitleyici taktırmıştım. Ancak bu işi yapan arkadaş elektronikçi değil veterinerdi Sadece puntoya takıyordu. pc'den aktivasyon yapıp, kendisi 3 tane düğme bağlıyordu. Punto'ya yapılıyorsa Era'ya da yapılabilir bence. Accent Blue'ya da yapıldığına dair video izledim youtube'dan.