Arkadaşlar yaklaşık 1 aydı ibrem titriyordu sadece hız göstergesinin ibresi, bugun ise yolda gelirken yine titreyerek artıyodu bi ara bi baktım 0 a dayamış hiç hareket etmiyo sorun nedir acaba nasıl çözebilirm...
Arkadaşlar cevabını vermiş zaten km teli... :=)) Daha önce kullandığımız 77 Model Murat 124 88 Model Serçe 93 Model Şahin 99 Model Siena 1.6 16V araçların hepsinde km teli titriyordu
walla bende titremiyordu şahini bilemem... km teli bozulunca hızibresinin yanında bide km saatide mi bozuluyor
Benim kilometre telide titriyordu, hafta içi gösterge tablosunun içinden inanılmaz bir uğultu gelmeye başladı aniden. 60 km. falan hızda gösterge 140 'a kadar çıktı. Hız arttıkça uğultu artıyor, yavaşlayınca azalarak 40 km. altında kesiliyor, bazende hiç yapmıyor, bugün tamircide yapmadığı gibi Haftaya teli değiştireceğiz hayırlısıyla...
git bi elektrikçiye 2 dk değiştirsin.. ben 10 liraya malzemeyi almıştım 10 lirada ustaya vermiştim. Ustasına malzemesine göre fiyat değişir...Ama bu kadar uzatmaya gerek yok,kendim yapacam diyorsan ve macera arıyorsan sök dağıt arabanı... ama 20 liradan kaçarken 200 lira masrafa girebilirsin
Aracımın km saati çalışmıyor. Ancak hemen sol tarafında bulunana devir saatinde problem yok. Km saatini takometre tamiri yapan bir yere götürdüm. Kadranı komple söküp başka bir elektronik düzeneğe bağladılar. Km saati o düzenekte sorunsuz çalıştı. Tekrar yerine takınca aynı sorun devam etti. Acaba sorun hakkında bilgisi var mı? Ön panel de sorun olduğunu sanıyorum. Bunu nasıl çözerim.
Benim hiz ibreside hem titreme hemde ses yapiyordu,tesadufen kaputu acinca kablonun gevsemis olduğunu fark ettim..elimle sıktım simdilik titreme ve ses kesildi
Yok hocam kilometre teli denen şey gösterge paneline arkadan bağlanan bisiklet fren teli gibi bir şeydir.