19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hırsızlığın Küçüğü büyüğü olmaz

'Sohbet' forumunda Sercaba tarafından 30 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. Sercaba

Sercaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Sezgin çelen
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Dün gündüz uyku tutmadı(Gece vardiyasında olduğum için) geçenlerde bi yumurta kasada ön plakanın altına tanpona yapışık yeri gösteren 40 cm civarında led ışık görmüştüm gece olduğu için hoşumada gitmişti.Sanayiden bende 50 cm aldım(fiyatı 9tl ) hemen bağlantısını parklara bağlayarak denedim ve akşam çarşıya bankadan para çekmeye gittim dönüşte arabayı sitenin önüne park ettim eve çıktım.Gece işe gelmek için 11 civarlarında evden ayrıldım arabamın önünden geçerken ön tanpondan aşağıya bir kablonun sarktığını farkettim eğildiğimde benim taktığım 1 gün bile durmayan led çalınmış.Adamlar çaldıkları ledleri motorlara takıyorlarmış.Ama inat ettim yarın tekrar alıp bağlıyacam biraz daha sote kısmına el uzanmayacak yere...

2. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet genelde onu liseli gençler15-18 yaş arasındaki gençler çok yapıyo.motora sürata ve araca mavyon gibi görüntü vermeyi seviyolar.hadi bi *ok yiyon motorunu modifyeediyon bari adam gibi bak da bi işe yarasın daha ben düzkün kullananı görmedim.lafın kısası olur böle şeyler canına gelip bıçak yiyeceğine bırak ledin gitsin değermi ustaya 3-5 lira için.sende haklısın kolay para kazanılmıyo bide emek verip takmışsın ama yapacak bşey yok...

3. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ne insanlar var arkadaş 3 5 lira için neler yapıyorlar. Aynen hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz hırsız hırsızdır. Bugün eli alışır ufak tefek şeylere, daha sonra o el uzanır büyük yerlere

4. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu konularda en güzelini iranla bazı arap ülkeleri yazpıyo.hısızlıkmı yaptı kes elini,,zinamı yaptı recm cezası,vatana ihanet mi etti kopar kellesini...varya iranı çok taktir ediyom bu yüzden sallanıdrıyolar halkın önünde 3-5 kişi bidaha yapmaya kimse cesaret edemiyo AB AB diye diye adeta suçluyu koruyo yasalarımız.hırsız yatak odana girmediği sürece bir şey yaparsan sen suçlsun böle yasamı olur girmiş işte evime başka açıklmasımı olur yahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

Düzenleyen : Levent

5. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen öyle. Bizim ülkemizde malesef cirit atıyorlar. Yav benim güvenlik görevlisi olduğum sitede hırsızı yakaladık polise teslim ettik. Suçu ise kadının çantasını çalmak kadın da şikayetçi oldu ama ne fayda hırsız 2 gün sonra sitenin önünden geçti sırıta sırıta. O kadar güzel ülkedeyiz ki, hırsızlık yapmak bile rahat oldu.

Düzenleyen : Levent

6. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Zamanında af af diyerek saldılar dışarı. E bu durumda ne beklersin adamın yaptığı iş belli. Yine vardır içinde 3 5 kişi haksız yere suçlanıp içeri atılmış veya yapıpta pişman olup bir daha el uzatmayanlar. Ama dediğim gibi 3 5 kişi sadece diğer 100 lercesi malum

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    shadow_1306konulara yorum yazarken biraz daha dikkatli olalım

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim far altındaki ledleri de çalmışlardı şerefsizlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

9. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pardon hocam nerdee yanlış yaptım ???https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

10. fthklc

fthklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu nasıl mantıktır. 3 5 liralık şey çaldı diye kolunu Kesmek nasıl Acımasızca bir düşüncedir.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif Sevidiğiyle birlikte oldu diye ceza Olarak taşlanarak ölmek revamıdır. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley15.gif Zamanında Din adına uygulanmış Saçma salak Ceza yöntemleri bunlar.

Düzenleyen : fthklc

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Alışmış Kudurmuştan Beterdir..1 Elini Kesersin Diger Eliyle Çalar..Huylu Huyunda Vazgeçmez.....

12. m_ertemur

m_ertemur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Mehmet Emin
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Bunun bütün sorumlusu 1.12.1992 günü yürürlüğe giren CUMUK'tur.

13. fthklc

fthklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada GEçmiş Olsun.Silikonlarsanız Çalmaları zor olur ben plakalığa takarken Sİlikonlamıştım.El uzatan olmadı

14. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.cisi elbette sevdiğiyle gezdi diye cezalandırma gibi cezaları taibki tastik etmiyorum o aşırısı
    2.cisi eğer 3-5 lirak şey diye alıştırırsanız yarın sizin canınıza kasıt etmeyceğianlamına gelmiyo ki tüm paranı versen bile bıçağı yiyon ilerde daha büyük şeyler yapmıyacağı anlamına gelmez
    3.cüsü hani bir söz vardır "şeriatın kestiği parmak acımaz" buda boşuna söylenmemiştir herhalde....

Düzenleyen : shadow_1306

15. djkubi

djkubi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    kubilay çabuk
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    Geçmiş olsun en azından içeride çalışan kimse yokmuş o anda. Çünkü bu şerefsizler madde alıp kendilerini cesaretlendiriyorlar. İçeridede birisi olsa cana gelir. Allah korusun böylelerinden. Çok geçmiş olsun.

16. fthklc

fthklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O bahsettiğiniz kişiler zaten Çoktan Hayatını boşvermiş Kişiler Değil Kolunu Pipisini Kesseniz Yİne iplemezler https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif Şeriyat İnsan görüş ve yaşayışına duvarlar örmekten başka hiçbir işe yaramaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Düzenleyen : fthklc

17. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    amacım şeriatı övmek veya savunmak değil benimki bir örnekleme idi yanlış anlaşıldı herhalde...

18. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok be ersin zannetmem. Bir eli gitti mi bir daha yapmaz :)

19. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fatih arkadaşım. Konu sevdiği değil konu hırsızlık sen diyorsun ki 3 5 lira için el mi kesilir. 3 5 lira için hırsızlık mı yapılır. Yorumlar uzamis diye alıntı yapmadım. Sadece kendi yorumumdan kesinti yaptım ve aşağıda paylaştım
    <Bugün eli alışır ufak tefek şeylere, daha sonra o el uzanır büyük yerlere>
    nefis meselesi anladın mı? Bugün 3 5 yarın milyonlar böylesinin kesecen elini olmadı kıracan

20. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mustafa ilk yazdığın yorumlarda argo kelimeler var. Unutma bayan üyelerde var

Bu Sayfayı Paylaş