Herkeze aktif forumlar; Son 3-4 gündür bişey dikkatimi çekiyor hızlanırken 2bin ila 3 bin devir arası araba hırlıyor performansta her hangi bir düşüş olmadı ben eksozdan ufak kaçak olabileceği düşüncesi içerisindeyim fakat 2 senelik araçtada Egsoz sanki biraz erken gibi geldi.Hava Filtresi biraz pis ondanda yapabilirmi diye düşünüyorumda tahminde etmiyorum o kadar etkilemez.Rolentideyken hırlama yok dışarıdanda normal çalışıyor anlam veremedim ben.
Eğer gaza bastığınızda yapıyorsa, egzos manifolt contasından kaçırıyor olabilir. Ayağınızı gazdan çekince ses gelmeye devam ediyor mu?
Konu ilgili bölüme taşınmıştır.Lütfen açtığımız konuların doğru başlıklar altında olduğuna dikkat edelim.Teşekkürler
Yani Gaza basınca yapıyor performansta kayıp yok egsoz kaçırsa performanstan kayıp yapar ayrıca sesi bi hayli değişirdi.2 Senelik araçtada contadan kaçırma yaparmıki anlamadım.
2 senelik, 1 senelik, hatta ve hatta 1 haftalık araçta bile heran herşey görülebilir... Sonuçta bu bir makina ve insan yapımı.. Sorununuzun çözülmesi dileğimle.. Saygılar..
Kızgın manifolta su deydiyse conta özelliğini yitirir, performansta düşme yapmaz, ses yapar sadece. Çok masraflı bir olay değil.
Her eklemde conta var, katalitik önü, sonu v.s. hangisine su geldiyse o gitmiştir, evet aracın altında da var.
Aynı sorun bende de vardı. Sanırım gergi rulmanları falan değiştisorun düzelmişti. Uçar otoda Devrim bey var size bu konu hakkında yardımcı olur. Önemli bir ses değil yanlız içiniz rahat olsun.
Herkese iyi akşamlar, Bende de 2009 hy klm var. Nisanda aldım. Aldığımın 2. haftasında sizin dediğinize benzer bir şikayetten dolayı servise götürdüm. Hatta Egzost sisteminde problem var gibi ses yapıyor demiş. Servis ustası aracımın sesini dinleyip gayet sağlıklı ve normal çalıştığını söylemişti. Bunun üzerine ben arabanın sesinin bu şekilde olduğu düşüncesiyle ses alıştım. Fakat açtığınız konudan sonra tekrar kafamda soru işaretleri oluştu. Servise gittiğinizde çıkan sonucu bizlerle paylaşırsanız sevinirim.