aracımı durdugu yerde direksiyonu cevirirken yavas sekılde devir saati düşüyor cizz diye ses yapıyor normalde bildigim bu ses ve devir saati düşmesi tam tur yapıp son damarında tutulu bırakırsak yapar benımkısı orta yerlerdede yapıyor sizce neden?
bu sorun bendede var...geçen hafta ustama sordum bişiy olmaz hava soğuk olduğu için diyor yağısınmaya başlkayınca keser sıkıntı yapma kendine dedi
nedenini bilmiyorum ama benim aracımda da var,birkaç arkadaşın arabasında da denk geldi böyle.yani bizim arabalar böyle o yüzden rahat olabilirsiniz.cam kapalıyken cam kapatma tuşunu bile çekseniz düşüyor rölanti,bir de frene basarak çevirirseniz direksiyonu daha fazla yapıyor.ben araştırdım bir ara normal dediler bana.
sıcakta da yapıyor ama takılacak bir şey değil bence.ilk zamanlar arabayı biraz fazla inceliyoruz o yüzden çok gözümüze batıyor.
bu sorun olur cunkı arac rolantıde calısırken elektırık akımı artıyor ondan bır sıkıntı yok ıcın rahat olsun ...
Cam açma, direksiyonu çevirme, klima açma v.s. sırasında devir oynamaları, bunlar hep düşük hacimli motorların dezavantajları. 2.4 motor umursamıyor bunları
direksiyonumdanda küt küt ses geliyor sabit duruyorum frene basıt direksiyonu sag cevrip bırakınca küt küt ses yapıyor frene bastıgım için ayagımdada vuruntu oluyor sag cevırınce yok solda var
<div ="msg" style=":left; overflow:auto;"> direksiyonumdanda küt küt ses geliyor sabit duruyorum frene basıt direksiyonu sag cevrip bırakınca küt küt ses yapıyor frene bastıgım için ayagımdada vuruntu oluyor sag cevırınce yok solda var
eee boşuna dememişler "öküzün büyük olsun da çekmezse çekmesin" diye https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif