ARKADAŞLAR; 2004 model admirem var. Son 2 gündür sabahları ve ilk motor soğuk iken çalışmada hidrolik direksiyonu sağa sola tam tur çevirdiğimde ve ilk bastığımda araçtan sanki bir motor daha çalışıyor gib acaip sesler gelmeye başladı. Bu arada motor ısındığında ses kesiliyor. Ayrıca araç 112.500kmye de geldi sizce ne gibi bir problemi olabilir??? Hidrolik direksiyonun motorunda mı kaynaklanabilir. Ama motor ısındığında ya da 5 dakika sonra ses kalmıyor acil yarıdımıza ihtiyacım var...
Vallaha değiştirmedim geçen 110 bin bakımda arabanın direksiyon yağına baktı usta iyi dedi acaba salladımı ? eksik felan diye baktı tamamladılar biraz
sabahları aracı calıstırıp saga sola dondurdugunuzde kacırt kacırt dıye bır sesmı gelıyor bı nevi hırıldama gıbımı eger o ses ısee hıdrolık dıreksıyon powerınızın ıc dıslılerınde asınmadan dolayı yıpranma meydana gelmıstır oda tabıkı zamnala yagın ozellıgını kaybetmesındendır.
evet biraz sanki dişli hırıltı gibi geliyor çünkü sağa sola çevirince motor gibi yüksek ses çıkartıyor. Acaba Hidroliği değiştirip yerine Direksiyon katkısı bor power ile birlkte koysam ses kesilirmi
parçanın sıfır fıyatı 812TL kdv dahıl ama power revizyon yaptırırsanız oda 100-150 cıvarında revızyon yapılır.
Ayvah bi de kitmele mi yapar diyorsun acaba bazen direksiyonu çevirdiğimde küt diye bir ses yapıyo o da bundan mı kaynaklamır? kusura bakma çok soru sordum ama )
Anladım daha yeni bakımdan çıktı kaporta yaptırdım da ufak bir kaza atlatmıştık. Şimdi tekrardan masraf açacak bize de fazla kaçacak ) satayım en iyisi böyle giderse masraf açmıyor dedik arkadaşa başımıza masraf açmaya başladı galiba yaşlandı artık
gecmıs olsun ama bunlar ufak etefek seyler bu sebeplerden dolayı ole dusunmeyın her aracta yasanır bole seyler
Anladım teşekkür ederim çok sağol hafta sonu sanayiye bir uğramak lazım bi soru daha sorayım kafanızı şişirmeden önce hidroliği değiştireyim deneyeyim mi yoksa hemen gidip hiddrolik direksiyon kutusunu mu açtırayım