aracımda hgs vardı ogs aldım. hgs iptal etmeme gerek var mı? ogs den 1 hafta önce geçiş yaptığım fsm nin ödemesini de çekmişler. herkese iyi forumlar
OGS daha iyi şu anda. HGS yoğun oluyor. İptal ettirin HGS yi bence MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum ogs daha iyi bence.. Ben de almayı düşünüyorum Her ikisini de kullanan var ama nasıl oluyor onu bilmiyorum
3 senedir ogs kullanıyorum ogs gişeleri boş hgs dekiler kuyrukta hemde yavaş geçmek zorundalar yoksa okumuyor ama ogs de allah ne verdiyse geçsem bile okuyor ogs candır hgs iptal edilmeli içindeki bakiya iade veya ogs devredilmeli
Hgs ile ogs arasindaki fark nedir arkadaslar ? Fiyat degisikligi mi var ? Odeme kolayligi mi var vsvsvs nedir aradaki fark eger fark yoksa neden ogs ve hgs diye hala ayrilar ve birlestirilmediler? LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ogs artik heryerden alinamayinca hgs aldim ben , sunroof a yapistirdim hiz farketmeksizin okuyor sorunsuz
Yahu o zaman ben de ogs alayim su anadolu yakasindaki giselerde hgs de sira bekliyoruz ogs tertemiz gelen geciyor.... LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar arabayı alalı 1 hafta oluyor eski sahibinin ogs si arabada kaldı bunu üstüme alabilir miyim bir şekilde?