Arkadaşlar 29 haziranda türkiye turuna cıkmayı planlıyorum ve aracım kamyonet ruhsatlı ve bu (HGS) (OGS) benzeri şeylerle hic işim olmadı utanarak soracağımki ne yapmalıyım hangi şeritten veya gişeden gecmeliyim hic bilmiyorum , bi köprü kamyonete yasakmıs öle duydum kısaca bana net bilgi verirseniz Çok sevinirim.
HGS veya OGS istediğin yerden alabilirsin bankalardan veya ptt den her ikiside olur araç ruhsatı ile gitmen yeterli istanbulda ise sadece Fatih köprüsünü kullanabilirsin Boğaz köprüsüne girmen yasak.Hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederim . nasıl bişey olacak cihaz veya kart gibi bişeymi birde ücretleri nasıl ne kadar yüklemeliyim?
Kredi kartı kullanıyorsan kartının ait olduğu bankaya git onlar senin kredi kartına bağlarlar ücretsiz HGS etiketini de alırsın. Ne kadar kaldı içinde derdine de düşmessin benden tavsiye... Bir etiket veriyorlar tek tarafı yapışkanlı onu ön camına aynanın altına yapıştırıyorsun oluyor zor bişey değil
şu an bankaların ogs kampanyası var cihazı ücretsiz veriyorlar. ben ogs kullanıyorum hgs ye göre daha oturmuş bir sistem. şirketin aracında da hgs var hiç beğenmedim.
OGS için kaldırılacak dedi Ulaştırma bakanı HGS de gayet oturmuş etiketiniz var ise ve içinde bakiye bulunduğuna eminseniz geçerken okumadı diyeli ceza yazdı ekran kaçak geçiş dedi sorun olmuyor sizin plakanıza ait hgs etiketinden düşüm yapılıyor. Sistemde kronik bir sorun yok yani ben çıktığından beri neredeyse kullanıyorum hiç problem olmadı.
Shell benzikliklerden de HGS alabilirsiniz, haftasonu olduğu için PTT kapalı idi yola çıkmıştık Shell benzin istasyonunda HGS yazısını okudum, girdim 5 dk'da aldım çok iyi oldu.