arkadaşlar selamlar konuyu açıyorum fakat ilerleyen zamanda silinmesini isteyeceğimi belirtmek isterim. Facebook ve instagram Hesabım eski arkadaşım tarafından takip ediliyor. Telefon numarama tanımlayarak tüm hesaplarımdan çıkış yaptım defalarca şifre değiştim fakat hala mesajlaşmalarımı bir başkası görebiliyor. Sosyal medyadaki arama motoruna yazdığım sayfa isimlerine kadar. Sebebi nedir nasıl çözebilirim yada ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Cihazlarınızda bilgilerinizi anlık karşı tarafa yönlendiren yazılımlar olabilir. Güncel bir antivirus programı ile tarama yapsanız iyi olur. Dedikleriniz bunu gösteriyor. Kendi adıma hiçbir sosyal medyayı kullanmadığım için içerikleri hakkında bilgi sahibi değilim. Ama bir başka cihazdan sizin bilgilerinizin kontrol edilebilmesi dediğim gibi zararlı yazılım işareti gibi geldi bana.
Kendi bilgisayarım ve telefonum dışında, hiçbir yerden sosyal medya hesapları ve internet bankacılığına giriş yapmıyorum. Yorumlardaki gibi, bazı yazılımlar bilgi paylaşımı yapabiliyor. Sorun pc ise, temiz format ve iyi bir virüs programı tavsiye ederim. Samsung S5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google hesabınızın sifresini bilen biri tum sifre kayitli sitelere ve aramlariniza ulasabilir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarayıcı girişlerinde şifrelerinizi kaydeden uzantı ve uygulamaları (Google Chrome, Mozilla Firefox, LastPass vs.) kullanıyorsanız @MSC'nin uyarısı geçerlidir, ana şifre kasanıza erişebilen kişi tüm sitelerdeki hesaplarınızın şifrelerine erişebilir. Öncelikle bu uygulama veya uzantıdaki hesabınızın şifresini ve e-posta adresini değiştirin, sonra takip edildiğini düşündüğünüz sosyal medya hesaplarınızın şifre ve e-postalarını değiştirdikten sonra iki adımlı doğrulamayı etkinleştirin. Sonrasında telefonunuzdan "tüm cihazlardan çıkış yap/oturumları kapat" sekmesini seçtiğiniz anda diğer tüm açık oturumlar otomatikman kapatılır, tekrar giriş yapılamaz.