Abilerim arkadaşlarım kardeşlerim öncelikle herkeze iyi geceler. Bende yaklaşık bir aydır 2012 akcent blue biz kullanıcısıyım. Aracımdan yer tutuşu hariç memnunum. Bu yer tutuşunu arttırmak için ne önerirsiniz lastik ebatınımı büyültmeliyim ???
Jant büyümedikçe ve doğru orantılı yanak daralmadıkça çok faydası olmaz.Marka bir spor yay takarsanız yol tutuşunuz daha iyi olacaktır fakat aracınız taktığınız marka ve modele göre daha konforsuz ve daha az esneme yapan bir araç halini alır.Konfor veya yol tutuş, iki seçenekten birini tercih edip yay konusunu düşünebilirsiniz.Aynı aracı kullanan forum üyelerinin düşüncelerini almak daha sağlıklı olur.
Sanırım aracın zıplamasından ve hızlandıkça yolda gezinmesinden şikayetçisiniz, aynı sorundan bende muzdariptim, servise durumu ikna edemeyince işi kendim hallettim, bir çift arka amortisör ile bir çift arka helezon aldım ve sorun geçti. Ben tekrar aynı sorun olur diye yan sanayi aldım, helezonlar yerli Günsan marka, amortisörler Optimal marka. Sanırım sizin ölçü 175/70/14 lastik değişiminde bunu 185/65/14 yapabilirsiniz.