Herkese Selamınaleyküm. Ben Recep. Yaş 22. İstanbul ' da yaşamaktayım. Geçen yıl 2008 model 1.6 otomatik benzinli Era aldık.Bu yıl Atiker lpg taktırdık. Aranıza katılma fırsatını yeni bulabildim. Herkese kazasız belasız sürüşler abilerim.
Kardesim hayırlı olsun hoşgeldin... Lpgde şehir içi ve dışı yakıtı nedir? LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk. Hocam genelde sakin kullanıyorum. tam net olmamakla beraber ortalama şehiriçi 9-10 litre şehirler arası 7-8 litre yakıyor. Genelde ben litreden ziyade parasal hesaplıyorum. Kurban bayramında litresi ortalama 2.30 tl den uzun yola gittim geldim. 2000 km yi 415 Tl ye kapattım. 4 kişi, bagaj çakılı, klima açık, ortalama hız 110-120 km/h. Kmde 20.7 kuruş yaktı. Aynı yolu 3 hafta önce gittim. İki kişiydik. Bagaj boş, klima açık. 17.8 kuruşa geldi. @cenkerdemir hoşbulduk üstadım. General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@joy_ride hoşbukduk. Sizede iyi forumlar. General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi