Benim aracın dörtlü flaşör ışığı ile cakmak ışığı yanmıyor dörtlüyü değiştirmek için ampülü nü sadece saati çıkarmak yeterli mi birde çakmaklık için yeni alsam ışığı varmı birde bunların direksiyon radyo kontrol düğmesine ışık varmı
dörtlü flaşorun olduğu kısım saat falan komple tek bir blok üzerinde kalorifer dizfüzörünün olduğu ve teybi çevreleyen o plastik parça komple çıkıyor iki adet bildiğin yemek çatalı ile biraz dışarı doğru kanırtırsan yerinden çıkar ama dikkatli ol kırmamaya çalış.. yenisinin fiyatı 850 lira civarında. çıkarabilirsen zaten gerisi basit 4 lü flaşorun vidaları falan gözünün önüne serilir.. 4 lü flaşörün lambası direk değişir mi bilemedim açıkçası ben yenisini alıp takmıştım zaten üzerindeki boyalarda silinmiş diyerekden ama sen bir bak dene.. zaten ucuz bir parça 45e almıştım ben.. çakmaklığın yenisini alırsan ve orjinal parça olursa lambası olur. ama onun lambasını değiştirmak basit yenisini tavsiye etmem. çakmaklığın bulunduğu kısmı kendine doğru çek kolayca çıkıyor. kumanda düğmesinin de ışıkları var evet park lambalarını yaktığında yanıyor olması lazım.
Az yanıyor direksiyon kumandasını ışıkları çakmaklığın ampülü nü nasıl değiştircez söktükten sonra varmı bir yöntemi
Valla ben bizim aracalardakini hic sokmedim acikcasi ama baska araclarinkini degistirdigim cok oldu genelde hepsi ayni mühendislikle yapiliyor basit yani degistirmesi biraz incelersen cozersin gibi geliyor. Kumanda dugmelerinin ledleri az yaniyorsa ozaman icinde calismayan ledler vardir cunku onun icinde her dugmenin altinda denk gelecek sekilde bir led olmasi lazim atiyorum 2 si patlaksa sen birinin isigini goruyorsundur.. Onuda hic sokmedim ihtiyac olmadigi icin o biraz sorunlu olabilir sök bi incele bak bakalim acilabiliyormu ben acilmaz diye dusunuyorum cunku onlari direk yapistiriyorlar dis plastik govdesini.. Yapmayi dene olmadı yenisini alirsin.. Ledlerin oldugu bolgeye ulassan bile degistirebilecegini sanmiyorum kardo onlarin ledleri bit kadar oluyor..
direksiyonu sökmüyosun.. sadece air bagi cikarican yıldız tornavida yeterli.. direksiyonun arka tarafında 3 vida tutuyor airbagi..