19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Herkese Merhaba Ve Acaba Kazık Mı Yedim??

'Tanışma' forumunda Haldun Erdem tarafından 2 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

1. Haldun Erdem

Haldun Erdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Haldun Erdem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Merhaba, Hyundai kullanıcıları. Öyle bir ilginç durum, dil tutulması bir kilitlenme büyük bir dalgınlık mı, o anki duygu durumu karışıklığı mı ? Bilemiyorum..

Öncelikle 2004 Hyundai Accent Admire 1.3 araçla aranıza katılıyorum. Tek airbag, klimalı. 154bin km.de LPG'li. Beyaz renk kasa, değişen yok, 3 boyalı parça, sol arka kapının biraz altında biraz uzunca bir çizik şeklinde göçme var. Galericiden aldım. Aracın taban halısı ve özellikle kılıflar kötüydü. 250 TL ödeyerek samimi bir arkadaşa bu durumu güzelce hallettirdim.

Canımı sıkan durum ise bu ilk araba alışım da değil, dokuzuncu arabam oldu. Bu zamana kadar hep kendim almışımdır. İlk kez bu durumdayım (bilmiyorum biraz abartıyorumdur). Bu aracı 22.750 TL.'ye aldım. Noter satışından çok sonraya kadar ben hep 21bin TL. diye algıladım.. 21bin TL bile bana sınırın sonu gelmişti zaten. Ancak birgünde 3 ödemede gerçekleştirdim(sabah 4bin küsür öğle çoğunu akşam üzeri de 750 TL) satıştan sonra aldığım vatandaşa da durumu izah ettim, yok hocam aracı gayet iyi makul fiyata verdik dedi hiç anlamadı ki anlamasını beklemek aptalca olur. Ama bu işleri yaptığım günde aynı anda bir ayağımda sürekli hastanedeydi, hasta işiyle de çok bunaldım, bu da olabilir...

Kısacası aldığım fiyat ortada, aldığım araç ta orta halli, iyi değil ama kötü de değil. Sizler ne diyorsunuz bu traji komik hale (durumuma)... elbette son kertede hayırlısı olsun.. Birde tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Aracın arka cam buz düğmesine basıyorum ancak sanki düğme tutmuyor, itiyorum ışığı da yanıyor ancak bıraktığımda geri geliyor ve ışıkta sönüyor, düğmeye bastığımda herhangi bir seste olmuyor, arka camdaki buğuya da pek kontrol edemedim, kuvvetle muhtemel çözmüyor..

Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Duygu bunu beğendi.
  2. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Öncelikle hayırlı olsun. Artık almışsınız keyfini sürmeye bakın kafanıza takılacak bir durum kalmamış artık almışsınız. Arka cam buz düğmesi için de ışığı yanıyorsa çalışıyor demektir eğer camın üzerindeki parçalar görevini yerine getiriyorsa yani düğmesi tutulu kalmıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haldun Erdem bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,117
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Aracınız hayırlı olsun , alınmış alınmıştır keyfine bak , bazen insanın beşreti bağlanır dimağı durur , nefsine ağır gelen bir şey varsa bil ki o senin için hayırlısıdır , biraz masrafla kafana göre hale getirebilirsiniz 2004 model arabada boyaya değişene kafa takılmaz , önemli olan aracın size hizmet etmesi , sonunda satamaz mıyım diye de korkmayın , her malın bir alıcısı mutlaka vardır , 1990 yılında bir 76 Hacı 124 almıştım , çokta güzel ve yaşına göre kaliteli bir görünümü vardı , ama herkes etraftan , bu araba eninde sonunda elinde kalır , parça bulamazsın falan , 1 yıl dolmadan 10 milyona almıştım ( o zamanın parasıyla ) 16 milyon 500 Tl ye satmıştım , bakıyorum da etrafıma hala hacı 124 ler iman gücüyle sokaklarda gezeliyor , takma kafana.

Halil5759 ve Haldun Erdem bunu beğendi.
  4. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,088
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Aracınız hayırlı olsun, keyifle binin

5. bysozdemir06

bysozdemir06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    115
    Ad Soyad:
    sezgin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    hayırlı olsun.
    buz çözücü düğmesi zaten basılı kalmıyor. araç çalışırken deneyin ama ışığın yanık kalması gerekiyor.

6. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    kazık mı yediniz bilmiyorum da bir tanıdığım 2010 model crdi era 150k küsür km de 21 bin tl ye aldı 3 gün önce ilk sahibinden bi kaç parça poyası vardı şirket aracıydı

7. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hayırlı olsun,

rezistans düğmesi sadece araç çalışırken aktif olabilir. ayrıca hızlıca basınca da aktif olmaz.

araç çalışırken basılı tutun, düğme üzerindeki ışık yanar vaziyette kalması lazım. o zaman çalışır.

8. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Hayırlı olsun kalbinizi bozmayın. Keyifle binin aracınıza. Para her zaman kazanılır / kaybedilir, fakat geçen gün ömürdendir. Ömrünüzü böyle gereksiz şeylere üzülerek tüketmeyin.

Haldun Erdem, Hakan07 ve ysuatsenyurt bunu beğendi.
  9. Haldun Erdem

Haldun Erdem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Haldun Erdem
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    Eyvallah, herkese canı gönülden teşekkür ederim. İnsan bazen tesir altında çok kalabiliyor, etkileniyor. yılların getirdiği olumsuz tecrübeler işte, duygusallık. insan yıpranıyor. ama her defasında güçlenmeli insan. Kontrol mekanizması, iradeyi dengelemeli. Biraz geç düzeliyorum bu konularda, ama dostlar insan istiyor ki dürüstçe insanca düşünüp hissedip öyle davranalım yaşayalım. derdim çocuk gibi mız mız edip ya bakın bana başıma ne hal geldi den çok burada tecrübeli arkadaşlardan yorum, tavsiye ve destek almaktı. Fazlasıyla da bulduğum için minnettarım.

Unicorn bunu beğendi.
  10. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,948
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    hayırlı olsun güle güle kullanın aldıktan sonra genelde kafa karıştırılır şunu alaydın bunu alaydın diye genelde yani sıfır araçta bile deniyor , illaki fiyatı kafanı karıştırmış bi araçta fiyatı pahalı veya az önemli değil fiyatıda şimdiki piyasaya bakarak çok abartı değil zaten aldıgın her araçta 1-2 bin tl zararı benimseyebilirsin belkide kar edersin önemli olan nokta arabanın pert bi araba olmaması veya 3 parça boyalı aldın araba komple boyalı çıktı bu tür bişeyler olmadıktan sonra kafanı takmaya deymez , Allah kaza bela vermesin.

11. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Hayırlı Olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inş. Arka cam rezistans düğmesi basılı kalmaz bastığınızda ışığı yanar 15 dk sonra filan da kendiliğinden kapanır.ama basınca yanıyor bırakınca sönüyorsa düğme rolesi mi artık birşeyinde sorun vardır. Üstatlar daha iyi bilgilendirebilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

12. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    düşünmeyin alınmış mal en iyisidir. kazasız belasız inşallah

13. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ali kardeşime bende katılıyorum.Alınmış alınmıştır.Artık bundan sonra yapmanız gereken aracınıza zevk binmenizdir.Keyfini çıkarın ve kafanızdan kuşkuları silin.İleride çok daha iyilerini alırsınız.Yeterki Allah sağlık sıhhat versin gerisi kolaydır.

Bu Sayfayı Paylaş