Herkese merhaba, aranıza Beylikdüzü'nden katılıyorum. Çarşamba günü tüm işlemlerimi tamamlayarak i30 aracımı aldım. Yarın akşam teslim alacağım inşallah. Aracım 1.6 GDI Style / ekstra olarak sadece navigasyon eklettim. (Body kit'te isterdim ama eşim ve otoparkımızın girişinin çok dik olmasından kaynaklı ekletmedim.) Araca Hyundai'nin klasik aracı alırken teklif ettiği seramik kaplama yaptırdım hediye olarak. Geri görüş kamerasıda takılacaktı ama araç makyajlandığından ve yeni makyajlı kasaya eski plaka ışığına takılan kamera uymadığından sonra alacağım konusunda anlaşarak taktırmadım. Takarız ama biraz kesmemiz falan lazım dediler ben dokundurmak istemedim. Başkada alacak hediye bulamadığımdan en son kauçuk paspas rica ettim onuda teslim alırken kapıcam inşallah onda da anlaştık. Aracı 64.000'e aldım. 1.500 TL'ye navi takıldı. Bu kısımda iyi bir pazarlık performansı gösteremedim malesef. Bundan önceki aracım Chevrolet Aveo 1.3 LT idi...şimdi benzinliye alışmak ekonomik olarak zor olacak ama yeni işimden dolayı daha az araca ihtiyacım olacak. Herkese iyi paylaşımlar. Selman.[/url][/IMG]
hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız mutlulukla sağlıkla binmeyi nasip etsin. Almak isteyip de alamadığım bir araç i30 1,6 GDI DCT maddi zorluk yüzünden alamamıştım onun yerine i20 aldım.