Site uyarısı ile yeniden tanışalım inşallah... Talha BİLGİ 1984 Adapazarı doğumluyum... Konya / Selçuklu Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü 1984 Serçe, 2000 Hyundai Milenyum, 2001 Fiat Brava, Accent Yumurta, 1992 Mazda 323 sedan ile maceraya devam... Bu macerada, Hyundaiclup.tr adresinden şaşma, dostlardan ayrılma ... ASLA !!! Selam ve dua ile... Hayırlı Salı'lar... (Allah'ın hergünü mübarek gardaşım... )
Biz Gonyalılar pek B harfini kullanmayızda.... @canhakan Örnek : Abla = Apla , Tabla = Tapla ... gibi
Valla benim profilde de tanışmam gerektiği söyleniyor, foruma ilk girdiğim zamanlarda tanışma konusu açmıştım ama o bilgiler gitti sanırım. Şimdi üşeniyorum. Sizin araç ile birebir temizlikte ve aynı renkte İstanbul Maltepede gördüm ancak il olarak nerede yaşadığınızı bilmediğim için adama da selam vermedim. Konyadaymışsınız yanlıştan dönmüşüm.
Teşekkür ederim.... 3 gün sonra kendim şöle bi kontrol ettim, çıkardım , zira alçılı kolunun sert olduğunu keşfedince diğer çocuklara do sert kolu ile vurup iteliyordu..
@cenkerdemir .... Teşekkür ederim, olmadı km'si yükselince satarım geçerim.... " Ya bunda öyle bir durum olmuyordu dimi ? Pardon....